Καύσιμα – Ζάγκα: «Δεν ξέρω αν θα πλησιάσουμε ή αν θα ξεπεράσουμε τα 3 ευρώ/λίτρο – Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μας προτρέπει να κατέβουμε σε απεργία»; ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

«Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μας προτρέπει να κατέβουμε σε απεργία… είναι για γέλια» είπε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα αναφερόμενη στην πρόταση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού ο οποίος κάλεσε τους ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων σε… απεργία για το ζήτημα του παρεμπορίου.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ανησυχία της για τις συνεχείς αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης.
«Η τιμή της βενζίνης αυξάνεται αλματωδώς , στην Αττική είμαστε στο 2.43 και πολλά μαγαζιά πουλάνε ήδη 2.55. Βλέπω μεγάλη αύξηση και δεν ξέρω αν θα πλησιάσουμε ή αν θα ξεπεράσουμε τα 3 ευρώ/λίτρο» δήλωσε.

Η κ. Ζάγκα μίλησε για τη «μαφία» των καυσίμων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που όπως είπε έχει ενταθεί με την ακρίβεια.
«Είναι άδικο να ξέρουμε πως υπάρχει παραεμπόριο, ότι ξεπλένουν χρήματα, ότι νοθεύουν την βενζίνη, ότι υπάρχουν πειραγμένες αντλίες και ο μόνος έλεγχος είναι στο πλαφόν».

Αναφερόμενη στο Fuel Pass είπε πως αυτό το μέτρο δεν είναι ουσιαστική βοήθεια ζητώντας να παρθεί μέτρο οριζόντιο με “επιδότηση στην αντλία για την βενζίνη”, όπως γίνεται με το πετρέλαιο. «Στο πετρέλαιο πέτυχε» δήλωσε.

«Αν ο κόσμος βγει στους δρόμους και διαμαρτυρηθεί θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να βρεθούμε στο πλευρό τους γιατί είναι άδικο όλο αυτό» είπε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 19χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Λαδάδικα
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2022: Ανοίγει η πλατφόρμα για αποτελέσματα μέσω SMS