Πανελλαδικές 2022: Ανοίγει η πλατφόρμα για αποτελέσματα μέσω SMS

Με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο θα μπορούν να ενημερωθούν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τη βαθμολογία και το τμήμα εισαγωγής τους.

Από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, μπορούν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2022 να δηλώνουν το κινητό τους τηλεφώνου για να λάβουν τα αποτελέσματα με SMS. Η δυνατότητα δήλωσης αριθμών ισχύει μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Για να λάβουν τη βαθμολογία τους και το τμήμα εισαγωγής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισκεφτούν τον σύνδεσμο https://smsresults.minedu.gov.gr/ και να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό τους.

Η μέθοδος του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ http://results.it.minedu.gov.gr. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Προηγούμενο άρθροΚαύσιμα – Ζάγκα: «Δεν ξέρω αν θα πλησιάσουμε ή αν θα ξεπεράσουμε τα 3 ευρώ/λίτρο – Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μας προτρέπει να κατέβουμε σε απεργία»; ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΠάτρα: Φωτοβολίδα από συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κόντεψέ να γίνει αιτία πυρκαγιάς