“Η ΝΔ πήγε να στήσει ένα σκηνικό που δεν της βγήκε”  είπε το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του βουλευτή του κόμματος του Βασίλη Γραμμένου από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε για τον Κωνσταντίνο Φλώρο πως «το ιερότερο πράγμα για μένα είναι η μάνα του άλλου. Το χειρότερο δεν είναι η μπουνιά, με εξόργισε ότι ανακάτεψε την μάνα του. Όταν δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων σου, δεν αξίζει να είσαι βουλευτής. Ο κ. Γραμμένος είναι άνθρωπος με τρία παιδιά, οικογενειάρχης, όλοι ξέρουν ότι είναι ήπιων τόνων, είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, είναι μποξέρ, μπορεί να έπεσε, αλλά σηκώθηκε εύκολα, έδειξε αυτοσυγκράτηση. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον στηρίξουμε. Τι λέει το νοσοκομείο; Κάταγμα στην μύτη, κάταγμα στον ώμο… Η μύτη δεν είναι από το πέσιμο», ανέφερε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Προσέθεσε ότι ο συλληφθείς βουλευτής, «Πήγε να τσουβαλιάσει ένα ολόκληρο κόμμα χρησιμοποιώντας την μάνα του», συμπλήρωσε ότι «ο πατέρας του κ. Φλώρου, ήταν στο κόμμα μας, τον διαγράψαμε προ ετών. Με τον γιό δεν είχα κάποια σχέση».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ακόμη πως «αν είχα μια στο τρισεκατομμύριο στο μυαλό μου ότι έβρισε την μάνα του, θα τον είχα διαγράψει τον κ. Γραμμένο. Από το μεσημέρι, οι δημοσιογράφοι έκαναν ένα έγκλημα: έβαζαν τον «βιαστή» να λέει ότι θέλει και ο «βιασμένος» δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ και η ΝΔ πήγε να στήσει ένα σκηνικό που δεν της βγήκε. Όλοι αυτοί που μίλησαν τα είπαν κάπως το πρωί και τα στρογγύλεψαν το απόγευμα. Ο αστυνομικός που ήταν μπροστά είπε ότι δεν άκουσε να βρίζει ο Γραμμένος».

“Έκανα παραίνεση προς τους βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους να απέχουν από την λειτουργία του Πάσχα”σημείωσε σε άλλο σημείο.

«Εγώ ως πολιτικός προσπαθώ να προστατεύσω το πολιτικό προσωπικό της χώρας από παρόμοια συμπεριφορά. Δεν θα κάνω πίσω, το πιστεύω σας λέω. Μπορείς να πας σε οποιαδήποτε εκκλησία, να προσκυνήσεις οποιαδήποτε εικόνα, όμως επειδή θα έχει πολύ κόσμο το Πάσχα και θα είναι και κάποιοι ακραίοι, να μην προκαλέσουμε περιστατικά που θα εκθέσουν την Εκκλησία και την πολιτική. Σε μια εκκλησία το Άγιο Πάσχα δεν πας για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως κάποιοι άθεοι πρώην πρωθυπουργοί που πήγαν με την λαμπάδα τους για να “γυρίσουν το κουμπί”».

Σε ότι αφορά τις Ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι «βλέποντας τα ψηφοδέλτια των κομμάτων με έπιασε μια απογοήτευση γενική, προσιδιάζουν μια σελέμπριτι κατάσταση: μια σκηνοθέτιδα πορνό, μπάφος μπροστά στην κάμερα… Ο Μητσοτάκης τον Φεβρουάριο είπε δεν θα βάλει σελέμπριτι και έβαλε».

Απευθυνόμενος στους πολίτες είπε «Να μας εμπιστευθούν γιατί έχουμε και σχέδιο και πρόγραμμα. Στην Ελλάδα έχουμε φτωχούς πολίτες και πλούσιους πολιτικούς που οι περισσότεροι είναι άνεργοι. Εγώ έχω επιχειρήσεις, με ξέρετε 30 χρόνια, δόξα τω Θεώ, είμαι ευκατάστατος και έχω να ζήσω το παιδί μου».

 

 

Προηγούμενο άρθροΕορταστικό ωράριο από σήμερα στα καταστήματα ενόψει Πάσχα
Επόμενο άρθροΣάλος με την Nestlé στην Γαλλία – Κολοβακτηρίδια και μικρόβια σε εμφιαλωμένα νερά