Στο μάτι του κυκλώνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο κολοσσός Nestle στη Γαλλία, λόγω των αποκαλύψεων για τα εμφιαλωμένα μεταλλικά νερά.

Οι τοπικές αρχές στη περιοχή Vergèze στο Gard όπου βρίσκεται μία από τις πηγές νερού της Nestle, έδωσαν εντολή να κλείσει λόγω παρουσίας μικροβίων κολοβακτηριδίων και E, coli, αλλά και μικρόβια του είδους Pseudomonas aeruginosa. Στο διάταγμα αναστολής της λειτουργίας της πηγής αναφέρεται ότι «μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των καταναλωτών».

Η εφημερίδα Le Monde γράφει στον τίτλο σχετικού δημοσιεύματος: «Η Nestlé εξαναγκάζεται να καταστρέψει 2 εκατομμύρια μπουκάλια Perrier έπειτα από βακτηριακή μόλυνση»

Ο Courrier Picard αναφέρει: «Perrier, Contrex, Vittel… «Η ποιότητα υγείας» των μεταλλικών νερών του ομίλου Nestlé δεν είναι εγγυημένη»

Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος: “Προπαγάνδα της ΝΔ κατά της Ελληνικής Λύσης που εξισώνει θύτη και θύμα – Η μητέρα είναι πάνω από όλα, αν την είχε βρίσει θα τον είχα διαγράψει”
Επόμενο άρθροΚάλεσμα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για απεργιακή πρωτομαγιά την Μεγάλη Τετάρτη – “Όχι περιφερόμενη και μεταφερόμενη αργία”