Στο προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για τον Τρανς-Φασισμό και πως, με αφορμή το ιδεολόγημα της “προστασίας των ΛΟΑΤΚΙ+ από εκφράσεις μίσους” στήθηκε ένα ολόκληρο πολιτικό αφήγημα το οποίο εγκόλπωσε και άλλα στοιχεία κατά την επέκτασή του. Όπως είδαμε, αυτή η χαώδης διαλεκτική αλυσίδα αποτελείται πλέον από πολλούς κρίκους (προστασία του περιβάλλοντος, των λαθρομεταναστών, κτλ.) με αποτέλεσμα αν κάποιος δε συμφωνεί έστω και με ένα τμήμα της να θεωρείται αυτόματα εχθρός κάθε κρίκου που την αποτελεί. 

Μια από τις τελευταίες προσθήκες σε αυτή την αλυσίδα είναι και το αφήγημα του COVID καθώς και αυτό των εμβολίων. Όπως το βιώσαμε τα τελευταία τρία πλέον χρόνια, το αφήγημα όριζε πως ο COVID είναι ένας σούπερ ιός δολοφόνος που χρήζει την ολοκληρωτική κινητοποίηση όλης της κοινωνίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί. Η κινητοποίηση αυτή περιλάμβανε μεταξύ άλλων την αποδοχή της καταστολής του δικαιώματος της ελεύθερης κίνησης με τα μέτρα καραντίνας, την επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας (παρά τα επιστημονικά δεδομένα που υποστήριζαν το αντίθετο), την παρακολούθηση της κίνησης των πολιτών από το κράτος καθώς και την κατάλυση της σωματικής μας κυριαρχίας με την εισβολή στο σώμα μας υποχρεωτικών πειραματικών σκευασμάτων.

Όσοι συμβάδιζαν με αυτό το αφήγημα χαρακτηρίζονταν από τους εκφραστές του ως ενάρετοι και υπεύθυνοι πολίτες. Όσοι πάλι το αμφισβητούσαν χαρακτηρίζονταν ως αντικοινωνικοί, και ανεύθυνοι συνωμοσιολόγοι οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την την υγεία του κοινωνικού συνόλου. Η αντιμετώπιση που είχαν στην αρχή αυτά τα “επικίνδυνα στοιχεία” ήταν ο αποκλεισμός τους από τμήματα της κοινωνίας και της οικονομίας (καθότι οι περισσότερες επιχειρήσεις και εκδηλώσεις απαιτούσαν πιστοποιητικό εμβολιασμού), οι επιθέσεις από τα μίντια και τους πολιτικούς, η δαιμονοποίησή τους και η μετατροπή τους σε αποδιοπομπαίους τράγους οι οποίοι ευθύνονται για όλα τα κακώς κείμενα του κόσμου. 

Παρά τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο έτος με την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε πολλές χώρες, την παραδοχή πως τα “εμβόλια” mRNA όχι μόνο δεν είναι αποδοτικά αλλά κρύβουν και πάρα πολλούς κινδύνους και με την παραδοχή πως ο Sars-CoV-2 δεν είναι φονικότερος της απλής γρίπης, η άνω αντιμετώπιση δεν δείχνει να αλλάζει αλλά μάλλον να προχωράει σε μια φάση σκλήρυνσης. Μετά από δύο χρόνια κοινωνικού διαχωρισμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και του μίσους που αυτός έφερε προς τους τελευταίους, οι διεθνείς ελίτ δεν κάνουν πλέον λόγο για τον κοινωνικό αποκλεισμό των αντιφρονούντων αλλά για την δίωξη και τον αφανισμό τους σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Αντιεμβολιαστικές Αυτοκρατορίες και Αντιεμβολιαστικοί Λεγεωνάριοι; 

Για να καταλάβουμε ακριβώς αυτή τη νέα εξέλιξη του αφηγήματος για τους ανεμβολίαστους θα μελετήσουμε δύο άρθρα που γράφτηκαν από τον κύριο εδώ πάνω. Η φωτογραφία που βλέπετε ανήκει στον Αμερικανό παιδίατρο και ακαδημαϊκό Πίτερ Τζέι Χότεζ. Ο κύριος Χότεζ ο οποίος είναι υπέρβαρος, αρέσκεται να σαβουροτρώει μπέργκερ και μιλκσέικ (κατά δική του ομολογία), δε πιστεύει στα οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής και δεν αθλείται, τυγχάνει να είναι μια από τις μεγαλύτερες μαζορέτες των μεγάλων φαρμακευτικών και μέγας οπαδός των σκευασμάτων mRNA τους. Η αγάπη του για αυτά τα πειραματικά σκευάσματα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που οι φαρμακευτικές των προήγαγαν από μαζορέτα σε μασκότ, στέλνοντάς τον σε συνέδρια και πρωινές εκπομπές για να πλασάρει τα προϊόντα τους. Όταν δε μιλάει σε κάποια εκπομπή, ο Χότεζ αρθρογραφεί για να μας πείσει πως το να κάνουμε το μπόλι θα φέρει τη σωτηρία του κόσμου και πως πρέπει να κυνηγήσουμε αυτούς του κακούς αντιεμβολιαστές. 

Σε δύο άρθρα του στη σελίδα του γνωστού επιστημονικού περιοδικού Nature, ο κύριος Χότεζ κάνει λόγο για τα παγκόσμια κινήματα κατά των πειραματικών σκευασμάτων mRNA καθώς και για αυτό που ο ίδιος ονομάζει ως μια παγκόσμια “αντιεπιστημονική αυτοκρατορία”. Σύμφωνα με την λογική του Χότεζ (και των παγκόσμιων ελίτ και φαρμακευτικών τα συμφέροντα των οποίων και πληρώνεται για να προάγει) ο ακτιβισμός κατά των σκευασμάτων mRNA αποτελεί μορφή πολιτικού εξτρεμισμού και είναι τόσο ή και περισσότερο θανατηφόρος από την παγκόσμια τρομοκρατία και την ανεξέλεγκτη εξάπλωση των όπλων μαζικής καταστροφής καθώς έχει πείσει εκατομμύρια ανθρώπους να μην εμβολιαστούν με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να πεθάνουν ή να έχουν ήδη πεθάνει από COVID. 

Τούτων δοθέντων, ο Χότεζ προτείνει ως λύση απέναντι σε αυτόν τον παγκόσμιο πολιτικό εξτρεμισμό / αντιεπιστημονικό κίνημα / αντιεμβολιαστική αυτοκρατορία την δημιουργία οργανισμών και σωμάτων παγκόσμιου βεληνεκούς που θα διώκουν οποιοδήποτε αντίλογο απέναντι στα αφηγήματα των μεγάλων φαρμακευτικών. Όπως δηλώνει, η άρνηση των εμβολίων αποτελεί ένα θέμα παγκόσμιας ασφάλειας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνεχίζει να υφίσταται. 

Στο δια ταύτα 

Γιατί, θα με ρωτήσετε τώρα, μας ενδιαφέρουν τα λόγια αυτού του λακέ της Pfizer, Moderna, κοκ; Μας ενδιαφέρουν γιατί άθελά του, ο Χότεζ, προδίδει το ποιές ενέργειες σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι παγκόσμιες ελίτ τώρα που το αφήγημα των εμβολίων καταρρέει. Όπως έχουμε δει και από το ιστορικά πρόσφατο παράδειγμα της Σοβιετικής Ένωσης, όταν ένα αντιδημοκρατικό και απάνθρωπο καθεστώς δε μπορεί πλέον να πείσει τους υπηκόους του πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό του πληθυσμού, τότε προχωρά σε μια φάση σκλήρυνσης για να διατηρήσει την εξουσία. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που δε μπορεί να πείσει τους υπηκόους να το ακολουθήσουν με τη θέλησή τους, θα τους κάνει να το ακολουθήσουν με τον φόβο και τη βία. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία άρχισε φανερά πλέον να υφίσταται από την αρχή του αφηγήματος του COVID βρίσκεται και αυτή σε μια παρόμοια κατάσταση. Στην αρχή, μεγάλο τμήμα του πληθυσμού συμβάδιζε με αυτή γιατί υπήρχε η ανάγκη συντονισμένης και παγκόσμιας αντιμετώπισης του “εχθρού” (COVID) η οποία μπορούσε φαινομενικά να επιτευχθεί μόνο αν οι παγκόμιου πληθυσμοί ακολουθούσαν τις οδηγίες της παγκόσμιας ελίτ. Απότοκο αυτού ήταν μεγάλες μερίδες του παγκόσμιου πληθυσμού να δεχτούν οικειοθελώς την περικοπή των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους και να στραφούν κατά εκείνων των συμπολιτών τους που δε συμβάδιζαν με το αφήγημα, καθώς είχαν πειστεί πως μόνο έτσι θα μπορούσε να ηττηθεί ο παγκόμιος εχθρός COVID. 

Τώρα όμως που έχει τουμπάρει η κατάσταση, με τους πρώην συνοδοιπόρους της Νέας Τάξης Πραγμάτων να έχουν καταλάβει πως οι πολιτικοί ηγέτες και οι φαρμακευτικές τους δούλευαν ψιλό γαζί επί τρία σχεδόν χρόνια, οι παγκόσμιες ελίτ ψάχνουν τρόπους να διατηρήσουν τις υπερεξουσίες τις οποίες απολάμβαναν από την αρχή της “πανδημίας”.  Πώς σκοπεύουν να το κάνουν αυτό; Μα φυσικά με την επέκταση του άνω αφηγήματος προκειμένου όποιος τολμά να αρθρώνει αντίλογο στα επιχειρήματά τους να θεωρείται (εν δυνάμει) τρομοκράτης και να αντιμετωπίζεται νομικά με τον ανάλογο τρόπο. 

Εδώ είναι που θα μας φανεί χρήσιμη η “λογική” την οποία εξέφρασε στην αρθρογραφία του ο Χότεζ καθώς μας επιτρέπει να καταλάβουμε ακριβώς την διαλεκτική η οποία θα δομηθεί για να δικαιολογήσει αυτή τη δίωξη. Σύμφωνά με αυτόν τον παραλογισμό με προσωπείο λογικής, το να αμφισβητείς την επικινδυνότητα του COVID ή/και τα μέτρα καραντίνας ή/και την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων συνεπάγεται αυτόματα πως αμφισβητείς την κυβέρνηση και τους υπερεθνικούς οργανισμούς υγείας όπως ο ΠΟΥ. Κατ’ επέκταση είσαι υπεύθυνος για τον θάνατο κάθε ατόμου που ενδέχεται να ασπαστεί τις αμφιβολίες σου αυτές, να μην ακολουθήσει το αφήγημα για τον COVID και να κολλήσει και να πεθάνει από COVID. Κατ’ επέκταση είσαι υπεύθυνος και για τη ζημιά που θα προκαλέσει αυτό στην οικονομία και το μέλλον της χώρας καθώς τα αυξημένα κρούσματα θα οδηγήσουν σε νέες καραντίνες. Παράλληλα, φέρεις ευθύνη και για το γεγονός πως οι αντικυβερνητικές σου απόψεις μπορεί να ωθήσουν κάποιους στον εξτρεμισμό και στη χρήση βίας για την ανατροπή της κυβέρνησης ή για την διαμαρτυρία κατά αυτής. Εν συνόλω, είσαι ένας (εν δυνάμει) κίνδυνος για τη ζωή των συνανθρώπων σου και το μέλλον της χώρας σου και για αυτό θα πρέπει να συλληφθείς και να δικαστείς ως αιμοδιψής τρομοκράτης, είτε ανέλαβες κάποια παράνομη ενέργεια είτε όχι, με την κατηγορία πως τα λεγόμενα και οι ενέργειές σου μπορεί κάποια στιγμή να οδηγήσουν κάποιον να κολλήσει COVID και να πεθάνει ή/και να οδηγήσουν εσένα ή κάποιον που σε ακούει στο έγκλημα. 

Ουφ, όσο κουραστήκατε εσείς να το διαβάσετε τόσο και ακόμα περισσότερο κουράστηκα και εγώ να το γράψω. Δυστυχώς όμως, αυτή η παράνοια (η οποία πρωτο-αρθρώθηκε μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους) βρήκε γόνιμο έδαφος εντός της “πανδημίας” και πλέον μετατρέπεται στη νέα νομική γλώσσα την οποία σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν οι ελίτ για να κρατήσουν τους παγκόσμιους πληθυσμούς υποταγμένους. Πλέον δε θα κάνουν λόγο για έγκλημα αλλά για “προ-έγκλημα” (στα αγγλικά pre-crime) προκειμένου να αποκτήσουν την δυνατότητα να διώκουν και να φυλακίζουν τους αντιφρονούντες “προληπτικά”. Σκοπός αυτού του εγχειρήματος δεν είναι μόνο να εξαφανίσουν όσους σηκώνουν αντίλογο. Στόχος είναι επίσης να ωθήσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό σε αυτολογοκρισία και σε πλασματική συναίνεση με το οποιοδήποτε αφήγημα σκαρφιστούν στη συνέχεια υπό την απειλή πως αν δε συμφωνήσουν τότε κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως εν δυνάμει εγκληματίες (ή προ-εγκληματίες) και να σαπίσουν στη φυλακή. Αν σε κάποιους αυτό ακούγεται εξωπραγματικό θα ήθελα να τους θυμίσω τα όσα αναλύσαμε στο άρθρο για την eco – δικτατορία (λινκ εδώ https://focusfm.gr/ayti-einai-i-eco-diktatoria/ ) και την τωρινή προσπάθεια του αυστραλιανού κράτους να καταφέρει ακριβώς αυτό.

Όπως μπορούμε να δούμε, η τυφλή συναίνεση του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλες τις παραβιάσεις των παγκόσμιων ελίτ κατά των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με πρόσχημα το τέλος της “πανδημίας”, αποτέλεσε το εκκολαπτήριο επικίνδυνων ιδεολογιών και μιας νέας, άκρως αντιδημοκρατικής και απάνθρωπης κανονικότητας. Το μίσος και οι διακρίσεις κατά όσων δεν ασπάστηκαν τη νέα ιδεολογία μετατράπηκαν στις αρετές και στις αξίες της νέας πραγματικότητας την οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν, επιτρέποντας στην ιδεολογία της να ριζώσει βαθιά στα μυαλά των πολιτών, στους θεσμούς και στις νομοθεσίες των κρατών. 

Το ερώτημα δεν είναι πλέον το αν απειλούμαστε από τέτοιες ιδεολογίες αλλά το πώς θα ανακόψουμε την περαιτέρω επέλαση και καθιέρωσή τους. Με τις μάσκες να έχουν πέσει πια όσον αφορά την “πανδημία” και τα εμβόλια, το ζήτημα που τίθεται είναι το ποιά θα είναι η στάση μας απέναντι στην απάτη που κυβερνήσεις και φαρμακευτικές μας έστησαν. Θα αυτολογοκριθούμε και θα μείνουμε σιωπηλοί υπό τον φόβο πως μπορεί να διωχθούμε ως εν δυνάμει τρομοκράτες ή θα αρθρώσουμε λόγο και θα απαιτήσουμε οι υπεύθυνοι πίσω από την απάτη αυτή να αντιμετωπίσουν τις νομικές συνέπειες των πράξεών τους και να καταδικαστούν για τα πεπραγμένα τους; 

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου. Θα χαρώ να ακούσω και τα δικά σας σχόλια πάνω στο θέμα στη σελίδα μου στο Facebook ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100088787553150 ). Εις το επανιδείν. 

Ελευθερίου Κωνσταντίνος 

Πολιτικός Επιστήμονας, Διαπραγματευτής, Ερευνητής 

Ακολουθήστε με: 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088787553150 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kostaselef/ 

Προηγούμενο άρθροΧρήση απαγορευμένων φυτοφαρμάκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω ειδικών αδειών έκτακτης ανάγκης
Επόμενο άρθρο«Τα πάντα έχουν ελληνικές ρίζες. Και αυτό δεν είναι εθνικισμός» – Ο Επίσκοπος Τιμόθεος από την Κολομβία που συγκλόνισε με το μήνυμά του τους Έλληνες στον Focus FM 103.6