Αμείλικτα ερωτήματα 800 γονέων για τον εμβολιασμό των παιδιών

Αμείλικτα ερωτήματα θέτουν προς τους αρμόδιους, με ανοικτή τους επιστολή, 800 γονείς που δηλώνουν τον προβληματισμό τους για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της covid-19.

Στην επιστολή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας δηλώσουμε πως σεβόμαστε και εκτιμάμε τα όσα προσφέρει η Ιατρική Επιστήμη στην υγεία των ανθρώπων και αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα των φαρμάκων και των εμβολίων στην αντιμετώπιση πλήθους ασθενειών και λοιμωδών νοσημάτων. Δυστυχώς, ο όποιος προβληματισμός υπάρχει για τα νέας γενιάς εμβόλια εκλαμβάνεται αδίκως ως ένας γενικότερος αρνητισμός για όλα τα εμβόλια.».

Μεταξύ άλλων θέτουν ερωτήματα όπως εάν «είναι επαρκή τα δεδομένα που έχουμε για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και στα παιδιά μας;» και «ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη;».

Διαβάστε την ΕΠΙΣΤΟΛΗ τους Ανοικτή Επιστολή για τον Εμβολιασμό των Παιδιών κατά του Κορωνοϊού 1.

Σημειώνεται ότι, επί του θέματος μίλησε πρόσφατα στον Στ. Δαμιανίδη ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης, που εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στον εμβολιασμό των παιδιών κατά της covid-19. – Διαβάστε περισσότερα: Ιωάννης Καβαλιώτης στον Focus FM: «Πειραματίζονται με τα παιδιά. Το εμβόλιο δεν είναι ομόφωνα αποδεκτό.» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Προηγούμενο άρθροΌμικρον: 14 τα κρούσματα στην Ελλάδα – Πού εντοπίστηκαν
Επόμενο άρθροΔιαγραφή Κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ