Ιωάννης Καβαλιώτης στον Focus FM: «Πειραματίζονται με τα παιδιά. Το εμβόλιο δεν είναι ομόφωνα αποδεκτό.» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Την έντονη αντίθεσή του στον εμβολιασμό των παιδιών κατά της covid-19 εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης, χαρακτηρίζοντας εξωφρενικές σχετικές δηλώσεις συναδέλφων του.

«Εμφανίζονται παιδίατροι και λένε διάφορα. Εξοργίζομαι όταν τους ακούω. Παραπλανούν τον κόσμο. Για παράδειγμα, κάποιος ανέφερε ότι τα εμβόλια βγαίνουν “δοκιμασμένα”. Άλλος είπε ότι με το εμβόλιο, δίνουμε την πληροφορία στον οργανισμό πως να παράγει αντισώματα στην ακίδα. Δεν γίνεται έτσι. Δίνουμε πληροφορία να παράξει ο οργανισμός την ακίδα και στη συνέχεια να βγάλει τα αντισώματα. Κρύβουν το κυριότερο κομμάτι. Είτε από άγνοια, είτε εσκεμμένα», σημείωσε.

Χαρακτήρισε «εύλογες» τις ανησυχίες των γονέων και έκανε λόγο για «πειραματισμούς».

«Λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία, το εμβόλιο πήρε άδεια με δοκιμές σε περίπου 2.500 περιστατικά, τα οποία παρακολουθήθηκαν για 2 μήνες. Αυτό δεν μπορεί να είναι εχέγγυο για την ασφάλεια του εμβολίου. Λένε ότι έγινε σε εκατομμύρια παιδιά. Ναι, έγινε και παρακολουθείται στη συνέχεια. Επί του πεδίου θα δούμε, τι ακριβώς κάνει το εμβόλιο.

Σαν παιδίατρος, σαν λοιμωξιολόγος που ασχολούμαι χρόνια με εμβόλια και λοιμώξεις, δεν μπορώ να αρνηθώ το εμβόλιο στα παιδιά, ένα οποιοδήποτε εμβόλιο και έχω γράψει πάρα πολλά. Αλλά για το συγκεκριμένο εμβόλιο υπάρχει σκεπτικισμός, αμφισβητείται, δεν είναι ομόφωνα αποδεκτό. Κάνει θανάτους, κάνει παρενέργειες, μεταδίδει , μπορεί να νοσήσεις, μπορεί να πεθάνεις. Δεν είναι σαν τα εμβόλια που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, για να το κάνουμε ανεπιφύλακτα.

Και πάμε και το κάνουμε στα παιδιά, μία ομάδα που έχει πολύ μικρή νοσηρότητα, δεν έχει θανάτους και δεν έχει και νοσηλείες. Εκεί είναι οι αντιρρήσεις μου», ανέφερε ο κ. Καβαλιώτης.

«Πειραματίζονται οι άνθρωποι», υποστήριξε. «Δεν γνωρίζουμε σήμερα ούτε  πόσες είναι οι δόσεις που πρέπει να γίνουν , ούτε σε τι μεσοδιαστήματα θα γίνουν.  Όπως έγινε και με τα εμβόλια των ενηλίκων, ότι και να λέμε σήμερα, αύριο θα το αλλάξουν», είπε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚ. Βαθιώτης στον Focus FM: «Αυτό που συμβαίνει είναι μία επάνοδος του ναζισμού. Όπως και τότε, οι γιατροί συνεργάστηκαν με την κρατική εξουσία. Αυτό το μείγμα είναι κόλαση» – ΗΧΗΤΙΚΟ