Ζωή Βαγιοπούλου: “Δε θέλουμε κανένας να ζει ζωή με “κόφτη” – Γι΄αυτ;o αγωνιζ;oμαστε και θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος”

“To σκηνικό αλλάζει διεθνώς. Δυστυχώς στην Ελλάδα, το σύστημα είναι απέναντι μας σαν τοίχος” υποστήριξε στον Focus Fm και το Στέφανο Δαμιανίδη η κα Ζωή Βαγιοπούλου, υγειονομικος σε αναστολή , μέλος της ομάδας που πραγματοποίησε απεργία πείνας.

“Η δική μας η δημοκρατία, δε μας χωράει όλους, μας το λενε σε όλους τους τόνους. Εμείς που τεντώσαμε τον αγώνα μέχρι τη μορφή της απεργίας πείνας, συνεχίζουμε να ενοχλούμε την εξουσία με τον τρόπο μας, ενισχύουμε το αγωνιστικό φρόνημα των συναδέλφων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεν κάνουμε πίσω ούτε στις αρχές, ουτε στις αξίες μας”

“Θα αισθανθούμε δικαιωμένοι οταν σταματήσουν να φιμώνουν την επιστήμη. Επιμένουν στην υποχρεωτικότητα. Αλλά στη φύση, δεν υπάρχουν μονόδρομοι.Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη σπίθα ζωντανή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσπαθούμε να μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα, διότι υπάρχει ένα παραπέτασμα καπνού και δεν αφήνει τον κόσμο να δει καθαρά.Δε θέλουμε κανένας να ζει ζωή με “κόφτη”. Γι΄αυτο αγωνιζομαστε και θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος. Πρέπει να επικρατήσει η ζωή, έναντι της σύγχρονης ναζιστικής πολιτικής”.

Η κα Βαγιοπούλου ενημέρωσε και για τις επικείμενες δράσεις που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή.

“Την Κυριακή υπάρχει κάλεσμα κατά της υποχρεωτικότητας στο Σύνταγμα. Την Τρίτη στις 10 το πρωί, καλούμε τον κοσμο σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης τους, με αίτημα να καθαρογραφει επιτέλους η απόφαση του ΣτΕ που μας αφορά,γιατί οι προσφυγές των συναδελφων καθυστερουν. Να δώσουμε το μήνυμα ότι θέλουμε στο πλευρ μας και τη δικαστική εξουσία”.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης για Power Pass: “Σχεδόν 2 εκατ. δικαιούχοι εισπράττουν ποσά έως 600 ευρώ”
Επόμενο άρθροΓιώργος Καρυστινός “Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν οτι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία”