Ζωή Βαγιοπούλου: Είμαστε όμηροι ενός κενού καθεστώτος που υπηρετούν ανδρείκελα

“O υπουργός υγείας είναι περήφανος που έχει φτάσει τη χώρα στα κόκκινα, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα” σημείωσε μιλώντας Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη η κα Ζωή Βαγιοπούλου, υγειονομικός σε αναστολή.

“Είναι περήφανος που έχει ένα σιδερόφρακτο υπουργείο και κοιτάζει από το παράθυρο με κλεφτές ματιές, που δεν είμαστε, για να βγει”, πρόσθεσε.

“Πρώτη φορά έχουμε ένα ανδρείκελο, κενό καθεστώς, το οποίο ήδη έχει πέσει. Η αλήθεια έχει φανεί παγκοσμίως και εδώ εθελοτυφλούμε. Αλλά εδώ θα είμαστε και στο τέλος που θα πέφτει, το τελευταιο που θα δει, εμείς θα είμαστε”, υπογράμμισε.

“Οι συνάδελφοι μας που εργάζονται στα νοσοκομεία, δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί μας, είναι θέμα εγωισμού. Έχουν καταφέρει να σπείρουν το διχασμό ανάμεσά μας πολύ καλα, να τον εδραιώσουν και αντί ο κόσμος να βγει στους δρόμους για τα θέματα υγείας, οι συνάδελφοί μας, οι γονεις των παιδιών που χάνουν τα χειρουργεια τους, βγαίνουν μονο όταν τους στερήσεις τα social media”, υποστήριξε η κα Βαγιοπούλου.

“H κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους ιδιώτες και γιατί αναγκάζει τον κόσμο να καταφύγει εκεί, αλλα και γιατί θα βάλουν το ποδαράκι τους και μέσα στο ΕΣΥ, να γίνουν τα απογευματινά ιατρεία”.

Προηγούμενο άρθροΘοδωρής Αθερίδης σε διασώστη σε αναστολή: “Είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Καλά σας κάνουν. Δεν θέλω να μπω στο νοσοκομείο και να με κολλήσει κάποιος ανεμβολίαστος και να πεθάνω”
Επόμενο άρθροΚαιρός: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα – Επιδείνωση από το βράδυ