Ζήσης Δεληχάς στον Focus FM 103.6: “Aπόλυτα ειρηνική η συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Πλεύρη. Ουδέποτε διαδηλώσαμε εναντίον της οικογένειας του! Λέει ψέματα” – HXHTIKO

“Η χθεσινή συμβολικη δράση έξω από την κατοικία του κου Πλευρη οργανώθηκε από τους υγειονομικούς που είναι κατά της υποχρεωτικότητας” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πυρηνικός ιατρός, Ζήσης Δεληχάς.

“Αυτοί είμαστε, δεν είμαστε αντιεμβολιαστές. Διαμαρτυρόμαστε απόλυτα ειρηνικά, όλο αυτο το διάστημα. Οι αποφάσεις του κου Πλεύρη στην ουσία θίγουν τις οικογένειές μας 10 μήνες τώρα. Βιώνουμε απίστευτα προβλήματα, είμαστε στην εξαθλίωση”, σημείωσε.

“Ακόμη και η διαδήλωση σε δημόσιο χώρο μπορεί να θεωρηθεί τρομοκρατική ενέργεια. Έχουν ψηφιστεί νόμοι για τις συγκεντρώσεις. Μένει να εφαρμοστούν, να το δούμε και στην πράξη. Βιώνουμε ένα εντελώς απολυταρχικό καθεστώς”, πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Δεληχάς αναφέρθηκε και σε αύξηση των αιφνίδιων θανάτων. “Στην ουσία θα πρέπει να συμπληρώνεται η κίτρινη κάρτα. Σαφώς και υπάρχουν παρενέργειες από τα εμβόλια, πρέπει να καταγραφούν και οι αρμόδιοι να αποφανθούν σε σχέση με αυτο που συμβαίνει. Γι΄αυτό και δε θα προχωρήσει μεγάλο μέρος των υγειονομικών στην τρίτη καιστην τέταρτη δόση, όπως το προετοιμάζουν”, είπε.

Προηγούμενο άρθροΜατθίλδη Μαγγίρα στον Focus FM 103.6: “Παράλογες οι αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών” – ΗΧΗΤΙΚΟ 
Επόμενο άρθροΙταλία: Πιθανή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι περιορισμοί υδροδότησης λόγω λειψυδρίας