Ζήσης Δεληχάς: «Είμαστε εδώ και θα είμαστε μέχρι τέλους»! – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πυρηνικός ιατρός, Ζήσης Δεληχάς.

«Έχουμε οδηγηθεί πραγματικά στην εξαθλίωση, αλλά δεν πτοούμαστε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες για την υποστήριξή τους. Ευτυχώς που τελικά ο Έλληνας έχει φιλότιμο», υπογράμμισε.

Οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή παραμένουν έξω από το Υπουργείο Υγείας στέλνοντας καθημερινά το δικό τους ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

«Το τέλος είναι κοντά. Δεν μπορεί ένας νομικός να αποφασίζει για επιστημονικά, ιατρικά θέματα. Δεν μπορεί να μας κατηγορεί ο κος Πλεύρης ότι δεν ακολουθούμε την εξέλιξη της επιστήμης, να μας χαρακτηρίζει ως «ριψάσπιδες». Ποιος εγκαταλείπει τα όπλα; Καμία επιτροπή δεν έχει τοποθετηθεί κατά της επιστροφής μας. Είναι καθαρά αποφάσεις του Πρωθυπουργού. Εμείς προκαλούμε συνεχώς το διάλογο, φαίνεται ότι θα υποχωρήσουν τελευταίοι όλων. Εμείς είμαστε εδώ και θα είμαστε μέχρι τέλους.», τόνισε.

“Βλέπουμε μια αδίστακτη, εμμονική στάση των κυβερνητών η οποία τελικά αποτελεί ξεκάθαρα μια πρόφαση και μόνο για να ιδιωτικοποιηθεί, να διαλυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας. Τα εμβόλια προστατεύουν ίσως κάποια στιγμή από βαριά νόσηση και τίποτ΄ άλλο. Τα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων καταργούνται μέρα τη μέρα, σε όλες της χώρες κι εμείς εδώ συζητάμε ακόμα για τους υγειονομικούς. Έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε άποψη και να τασσόμαστε εναντίον των κυβερνητικών αποφάσεων”, πρόσθεσε.

Την στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες, ο κος Πλεύρης φέρεται ότι αποφάσισε να εγκρίνει κονδύλι 37.200 ευρώ για ανακαίνιση της εισόδου στο Υπουργείο Υγείας. «Φαίνεται ότι ο κόσμος εδώ ενοχλεί τον κο Πλεύρη. Βρήκε τον τρόπο να μας απομακρύνει από το Υπουργείο. Αυτά είναι τραγελαφικά πράγματα. Οι εκλογές είναι κοντά. Και θα φύγουν».

«Δυστυχώς υπάρχουν συνάδελφοί μας που βλέπουν τον παραλογισμό, αλλά δε θέλουν να ξεβολευτούν. Και στο τέλος θα βγούμε όλοι χαμένοι», συμπλήρωσε.

Ο κος Δεληχάς εξήγησε και το γιατί οι τριπλοεμβολιασμένοι χαρακτηρίζονται υπερμεταδότες.
«Οι διπλοεμβολιασμένοι και οι τριπλοεμβολιασμένοι εμφανίζουν πολύ χαμηλό κύκλο ανίχνευσης του ιού, χαμηλό κύκλο θετικού μοριακού τεστ. Και όσο πιο χαμηλός είναι ο κύκλος, τόσο πιο υψηλή είναι η μεταδοτικότητα. Αυτό σημαίνει ότι υπερ-μεταδίδουν».

Προηγούμενο άρθροΚων/νος Γρίβας: «Φτάσαμε πάρα πάρα πολύ κοντά στο να περάσουμε το πυρηνικό κατώφλι, με απροσδιόριστες συνέπειες» – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: “Προσυμφωνημένη η Ουκρανία ανάμεσα σε Ρωσία και ΝΑΤΟ – Στενά και Αιγαίο είναι το ζητούμενο”