Ζάκης Πολυζωίδης: «Ο κόσμος να καταλάβει ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες και να πάρει τα μέτρα του, να είναι σε εγρήγορση»

Για “δεδομένη νοθεία” στις εκλογές και το τι μπορεί να γίνει για να αποφευχθεί μερικώς μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο αρχιτέκτονας συστημάτων πληροφορικής και διαχειριστής στην ΑΜΚΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ,.

«Η νοθεία είναι δεδομένη. Αυτό πρέπει να το καταλάβει όλος ο κόσμος, να το ξέρει όλος ο κόσμος. Να βγάλετε στη… σέντρα όλα τα πολιτικά κόμματα»

«Τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα την επόμενη μέρα δεν έχουν να κάνουν απολύτως τίποτα με τα πραγματικά αποτελέσματα σε ποσότητα και ποιότητα. Δηλαδή πόσοι ψήφισαν και ποιον ψήφισαν(…) Δε λαμβάνουν υπόψη τους τα πραγματικά αποτελέσματα, ανακοινώνουν ότι θέλουν»

«Είναι το θέμα της γνώσης. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να καταλάβει ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες και να πάρει τα μέτρα του, να είναι σε εγρήγορση(…) Η δράση είναι πολύ απλή. Πηγαίνετε στη σελίδα μας, κάνετε αίτηση στο Δήμο να δημοσιοποιήσει είτε σε ιστοσελίδα είτε σε έγγραφο το Πρακτικό Ν.2, ώστε όλος ο κόσμος να δει πόσος κόσμος ψηφίζει και τι ψηφίζει»

«Πρακτικά, από τη στιγμή που ξέρουμε τι γίνεται, υπάρχουν δύο επιλογές για τον ψηφοφόρο: Είτε δεν ψηφίζεις, για να μην είσαι συνένοχος στο έγκλημα ή ψηφίζεις αλλά είσαι υποψιασμένος και ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία με το Δήμο( …)Θα έπρεπε όλα τα κόμματα να κοινοποιήσουν τη δράση αυτή σε όλο τον κόσμο, ώστε να εμποδιστεί όσο γίνεται η… εγκληματική οργάνωση της νοθείας».

Ακούστε τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

Προηγούμενο άρθροΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα 13χρονη
Επόμενο άρθροπ. Στυλιανός Καρπαθίου – Κωνσταντίνος Φαρσαλινος για τις επιπτώσεις των εμβολίων στην ανθρώπινη υγεία