Δύο άτομα που ήδη έχουν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσουν, φέρονται ως ύποπτοι για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Ζαχάρω.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει να χυθεί άπλετο φως στα δραματικά γεγονότα. Παράλληλα γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν έχει κακοποιηθεί και η μεγαλύτερη αδερφή της μικρής, που αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ωστόσο τα άτομα στα οποία επικεντρώνεται η αστυνομία θα καταθέσουν προφορικά ή εγγράφως ως ύποπτα τελέσεως αδικημάτων που αφορούν γενετήσιες πράξεις και προσβολή ανηλικότητας. Πάντως, ξεκάθαρη εικόνα για τις κατηγορίες που ενδέχεται να διατυπωθούν θα υπάρξει μετά τις καταθέσεις, όταν και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να αποφανθεί σχετικά με την κίνηση ποινικής δίωξης κατά των υπόπτων για τα διερευνώμενα εγκλήματα.
Στο πλαίσιο της ίδιας καταγγελίας, ερευνάται ενδεχόμενη εμπλοκή, με την ιδιότητα του θύματος και της μεγάλης αδελφής της 12χρονης, που είναι επίσης ανήλικη. Πάντως, η αδελφή της 12χρονης δεν έχει εξεταστεί ακόμα στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, σε αντίθεση την 12χρονη που έχει δώσει επανειλημμένα καταθέσεις, καθώς με αυτή έχει καταγραφεί το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας με τους υπόπτους.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και περίπου δύο μήνες προκαταρτική εξέταση κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα που ερευνά τις σοβαρότατες καταγγελίες, στις οποίες προχώρησε ο πατέρας της ανήλικης. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες με διαλόγους και απεικονίσεις σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία έπεσαν στην αντίληψη του πατέρα της 12χρονης, που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.
Ήδη, από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξεταστεί όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατασχεθεί προκειμένου να διασταυρωθούν κυρίως τα δεδομένα αλλά και το αν προκύπτουν και άλλα αδικήματα, ενώ η έκθεση με τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα θα σταλούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου τις αμέσως επόμενες μέρες, ώστε να αξιολογηθούν και αυτά.

Προηγούμενο άρθροΒραζιλία: Στο χάος βυθίστηκε η χώρα-Οπαδοί του απερχομένου προέδρου συγκρούονται με την αστυνομία
Επόμενο άρθροΚαι τρίτος δημοσιογράφος νεκρός στο Κατάρ