Οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε στη Λάρισα από την εσπευσμένη εισαγωγή 38χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ελευθερία», η 38χρονη με έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν  την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και προχώρησαν σε εκταφή. Οι οικείοι δηλώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν να κληθούν για να καταθέσουν και οι οικείοι.

Προηγούμενο άρθροΚάλυψη: Τι ισχύει για το πρόγραμμα – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία επιλογής
Επόμενο άρθροΑπίστευτο: Έχασε τον άντρα της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και τώρα της ζητάνε πίσω την αποζημίωση