Υπόθεση αρπαγής 10χρονης: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της απο την Τούμπα

Την πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων πέραν της 34χρονης που κατηγορείται  ζητά το συμβούλιο

Πίσω στην ανάκριση στέλνει με σχετικό βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2020.

Το Συμβούλιο ζητά να ερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, εξετάζοντας την πιθανή εμπλοκή κι άλλων ατόμων πέραν της 34χρονης που κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράβαση νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αναμένεται να υπάρξει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αίτημα που είχε υποβάλει και η πολιτική αγωγή με σκοπό να εξακριβωθεί αν η 34χρονη δρούσε μόνη της κατά την τέλεση των αδικημάτων.

Παράλληλα, παρατείνεται για έξι μήνες η κράτηση της κατηγορούμενης προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη τότε ανήλικη απήχθη από την 34χρονη, που κατηγορείται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά αφού της χορήγησε ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι η αντιεισαγγελέας πλημμελειοδικών είχε προτείνει να παραπεμφθεί η 34χρονη σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως μοναδική κατηγορούμενη, ενώ μετά τον νέο κύκλο ερευνών αναμένεται να υπάρξει νέα εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο και έκδοση βουλεύματος για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗρώδου Αττικού: Πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να πάρει το όπλο Εύζωνα
Επόμενο άρθροΑναπτυξιακός νόμος:Eώς 30 Ιουλίου ο νέος κύκλος αιτήσεων υπαγωγής