Υποπλοίαρχος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέληξε την ώρα που το πλοίο του αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά

Τελευταίο έμελλε να είναι το ταξίδι του υποπλοιάρχου του πλοίου «Πρέβελης» με προγραμματισμένο δρομολόγιο νησιά του Αιγαίου.
Σύμφωνα με λιμενικές πηγές, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ο 41χρονος υποπλοίαρχος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά.
Αμέσως ο καπετάνιος ενημερώνει τη λιμενική αρχή του Πειραιά ζητώντας την άμεση επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι αλλά και την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.
Το πλοίο δένει με ασφάλεια στον Πειραιά και οι διασώστες του ασθενοφόρου παραλαμβάνουν τον 41χρονο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή με τους γιατρούς να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο ο 41χρονος, το «Πρέβελη» απέπλευσε εκ νέου για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς τα λιμάνια Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου. Χθες, στο πλοίο επέβαιναν 262 επιβάτες, 56 Ι.Χ οχήματα, 54 Φ/Γ οχήματα και 11 Δ/Κ.
Πηγή: in.gr

Προηγούμενο άρθροΚοινός φορτιστής για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές προωθείται από την ΕΕ
Επόμενο άρθροΓ. Ρωμανός: Το Πεντάγωνο δεν ξέρει πού καταλήγουν αμερικανικά όπλα 23, 5 δις που στέλνει στην Ουκρανία