Υψηλοί τόνοι στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ στην ολομέλεια της Βουλής, με τον Αλέξη Τσίπρα να ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. «Βασικό χαρακτηριστικό των ενόχων είναι πάντοτε η δειλία και το θράσος», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «επί 1,5 μήνα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και σήμερα που εμφανίστηκε ήταν γεμάτος θράσος».

«Το χαρακτηριστικό των ενόχων είναι το θράσος και η δειλία. Ο κ. Μητσοτάκης επί ενάμισι μήνα κρύφτηκε και απέφυγε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο αποδεικνύοντας τη δειλία. Σήμερα αποδεικνύει και το δεύτερο χαρακτηριστικό της ενοχής, το θράσος».

«Είτε είστε περιπλανημένος είτε επικίνδυνος», σημείωσε ο κ. Τσίπρας και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διαλέξει μία από τις δύο ιδιότητες που όπως είπε είναι εξίσου προβληματικές.

 

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Εφτά τομές με το νομοσχέδιο – Ποιες παρακολουθήσεις πολιτικών γίνονταν επί των ημερών Τσίπρα;
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: «Στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει γάλα το 2023, ούτε κρέας, θα μας οδηγήσουν στα μεταλλαγμένα» Δ. Καπούνης Focus fm