ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ του Κ. Βελόπουλου

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του Κ. Βελόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Λύσης στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen και τους κ.κ Καμπουράκη και Στάθη.

Η συζήτηση κάλυψε όλο το φάσμα των προεκλογικών εξελίξεων ενώ ο Κ. Βελόπουλος δεν απέφυγε να εκφράσει τις ανησυχίες του για το λογισμικό των εκλογών.

Κατήγγειλε την SingularLogic, την εταιρεία που θα δείξει τα αποτελέσματα των εκλογών και ζήτησε εμπειρογνώμονες να ελέγξουν το λογισμικό καθώς όπως λέει δεν το έχει ελέγξει κανείς. «Εμείς για ανεβάσουμε τους υποψηφίους κάναμε 4 ώρες. Είχαμε πρόβλημα στην πλατφόρμα. Η ίδια εταιρεία που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με 300 ονόματα, θα καταμετρήσει τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών;», σχολίασε.

«Όχι» στη συγκυβέρνηση

«Θέλω να πάμε αυτοδύναμοι εμείς, να κυβερνήσουμε», τόνισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει στόχο την συγκυβέρνηση. «Αυτό που πάει να γίνει μετά τις εκλογές είναι η συνεκμετάλλευση με ψήφο των τριών κομμάτων».

Όπως εκτιμά «δεν περνάει αυτό με δύο κόμματα. Η συνεκμετάλλευση χρειάζεται τρία κόμματα». «Είναι τρία ίδια κόμματα με ίδιες πολιτικές. Σε κανένα μείζον θέμα δεν διαφωνούν», είπε ακόμη.

Αναφορικά με το εάν υπάρχουν στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής απάντησε: «έχετε δει κανέναν υποψήφιο από την Χρυσή Αυγή εσείς; Δεν υπάρχει ούτε ένας. Ούτε υποψήφιος ούτε κάποιος που έχει ενεπλάκη. Το τι ψήφιζαν δεν ξέρω. Δεν θα κυνηγάμε τον καθένα τι ψηφίζει», ενώ σημείωσε και η «Νέα Δημοκρατία είχε 11% από την Χρυσή Αυγή».

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Σοκαριστικές καταγγελίες από 17χρονο – «Μαμά με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί»
Επόμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικό, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο