Υγειονομική “βόμβα” η δομή στο Μαυροβούνι! Εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτες ΜΚΟ που νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες – Κ. Μουτζούρης

Για υγειονομική “βόμβα” έκανε λόγο, αναφερόμενος στη νέα δομή στο Μαυροβούνι στη Λέσβο, ο Περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

“Στη νέα, πρόχειρη, δομή που έγινε μετά την καύση του ΚΥΤ της Μόριας, φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 7.000 άτομα που κινούνται τελείως ελεύθερα στους γύρω οικισμούς και στη Μυτιλήνη” σημείωσε. Οι κάτοικοι θεωρούν ότι είναι κινούμενες υγειονομικές “βόμβες”, δεδομένης της έξαρσης του κορωνοιού. “Γι’ αυτό ζητήσαμε από το Υπουργείο να κηρυχτεί σε κατάσταση υγειονομικής καραντίνας, όπως έγινε με το αντίστοιχο στρατόπεδο της Χίου” ανέφερε.

“Κινούνται τελείως ελεύθερα, δεν ξέρω τί έχει αλλάξει. Είναι πολύ χειρότερα τώρα (σ.σ. σε σύγκριση με τη Μόρια), και λόγω της μικρότερης αποστάσεως. Η νέα θέση μετατρέπεται σε λίμνη με τη βροχόπτωση. Είναι αργυλικό το υπέδαφος, συγκρατεί το νερό της βροχής και γίνεται μια λίμνη. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή, τώρα το βλέπουμε και στην πράξη” είπε ο κ. Μουτζούρης σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να αποκαλέσει “Lake Montenegro” τη δομή στο Μαυροβούνι. Ερωτηθείς για το αν εντοπίστηκαν εκείνοι που κυκλοφορούσαν στο νησί μετά την καύση της Μόριας, ο κ. Μουτζούρης είπε ότι “κάποιοι εμφανίστηκαν, κάποιοι έφυγαν στην Αθήνα, κάποιοι παρουσιάστηκαν στη δομή και άλλοι φιλοξενούνται σε σπίτια από τις περίφημες και φοβερές ΜΚΟ”. “Οι γειτονιές έχουν γεμίσει σπίτια που νοίκιασαν οι ΜΚΟ. Μέσα στα σπίτια είναι σωρηδόν” υπογράμμισε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μουτζούρη στον Focus FM στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΡίχνουμε τους Έλληνες μουσουλμάνους στην αγκαλιά της Τουρκίας
Επόμενο άρθρο“Τσουνάμι” διαδικτυακών απατών εν μέσω κορωνοϊού – Μ. Σφακιανάκης