Ξέσπασμα ιερέα την 25η Μαρτίου μέσα σε Εκκλησία! – HXHTIKO Focus FM

Στον FOCUS 103,6 FM και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο Πατέρας Γεώργιος από τα Σίλατα Χαλκιδικής.

Ο ιερέας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο πρόσφατο ξέσπασμα μέσα στο ναό, με αφορμή την ομιλία της διευθύντριας σχολείου κατά τη διάρκεια της οποίας δεν αναφέρθηκε πουθενά η Θεοτόκος ως οδηγός των αγωνιστών του ’21.

“Ήταν ένα πολιτικός λόγος μέσα στην εκκλησία. Σε καμία περίπτωση δεν το ανέχομαι αυτό. Δεν μπορεί να λέγονται ανακρίβειες ή μισές αλήθειες για πράγματα που αφορούν την εκκλησια και το έθνος μας”, είπε.

“Στην Επανάσταση, το πρωί ήταν στη μάχη και το βράδυ προσεύχονταν στην Παναγία. Και πάντα έλεγαν πως ότι κατάφεραν, ήταν με τη βοηθεια και τη Χάρη της Παναγίας. Και εμείς οι απόγονοι αυτών των ανθρώπων αντί να λέμε την αλήθεια στα παιδιά μας λέμε ότι ο ευρωπαϊκός διαφωτισμός ήταν αυτός που ενέπνευσε την Ελληνική Επανάσταση; Δε ξέρω αν είναι ανιστόρητοι ή αν είναι θέμα προπαγάνδας. Η ελπίδα μας δεν είναι η Δύση. Είναι η πίστη μας, είναι ο Χριστος ο ίδιος”, σημείωσε.

“Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τη δασκάλα” συνέχισε. “Όμως και την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου με αυτά που είπε στην ομιλία της μέσα στο ναό, εγώ δε συμφωνώ”, κατέληξε.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΘύμα απάτης ανθοπώλης στη Σκιάθο. Του άρπαξαν πάνω από 20000 ευρώ
Επόμενο άρθροΚώστας Τζίφας, αναισθησιολόγος σε αναστολή: “Το θέμα είναι πολιτικό. Θέλουν ο Έλληνας να μάθει να ζει με περιορισμένες ελευθερίες να γίνει ένας αριθμός” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM