Ξεκινούν εργασίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και στην επαρχιακή της Κασσάνδρας

Φωτογραφία Αρχείου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας και επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου του 2022, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Θέρμης: Δωρεάν μαστολογικός έλεγχος για ανασφάλιστες γυναίκες
Επόμενο άρθροΜε τιμές – φωτιά ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης – Στο 1.60 στα μεγάλα αστικά κέντρα – Θα ξεφύγει στην επαρχία // Γ. Ασμάτογλου στον Focus FM