Ξεκινούν έργα σε δύο δρόμους της Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών σε δυο δρόμους της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και τις ώρες 08.00’ το πρωί έως 12.00’ το μεσημέρι, στη διασταύρωσή της με την Αντώνη Τρίτση. Οι εργασίες αφορούν σε επισκευή βλάβης σε πίνακα ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοσίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών, διακοπή που αναμένεται να διαρκέσει περίπου δυο ώρες, από τις 08.00’ έως τις 10.00’ το πρωί.

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας άρχισαν από σήμερα εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων κιγκλιδωμάτων και στις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας στην περιοχή του Καβαλαρίου, όπως και καθαρισμού της βλάστησης και των φερτών υλικών στις γέφυρες του 15ου, 16ου και 17ου χιλιομέτρου (περιοχή Καβαλαρίου) και στο 67ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στα φυτώρια που βρίσκονται στο Μόδι. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και η ώρα έναρξής τους είναι 07.30’ το πρωί καθημερινά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

Προηγούμενο άρθρο“Η κυβέρνηση ρίχνει στάχτη στα μάτια»- Γιατί δεν ξεκινά έρευνες Νότια και ΝΑ της Κρήτης”; ΗΧΗΤΙΚΟ Μ. Χριστοδουλίδης//Focus FM
Επόμενο άρθροΠροβλήματα υδροδότησης αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης