Ξεκάθαρα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Δολοφονούν την οικονομία, οδηγούν τους Έλληνες σε κατάθλιψη» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Δολοφονούν την οικονομία και οδηγούν τους Έλληνες στην κατάθλιψη, είπε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι αυτό συμβαίνει γιατί από τον Μάρτιο δεν ενίσχυσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Αν είχαμε 3.500 ΜΕΘ, όπως ποσοστιαία πρέπει να έχουμε σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τότε δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Η αγορά θα ήταν ανοιχτή.» υπογράμμισε.

Έκανε λόγο για «αλχημιστές της ΝΔ» οι οποίοι, όπως σημείωσε, «για να ανοίξουν την αγορά και να έχουν δικαιολογία, αρχίζουν και μειώνουν τα κρούσματα κάνοντας λιγότερα τεστ». Συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι είναι επικίνδυνοι».

Για το εμβόλιο κατά της Covid-19 επανέλαβε ότι «η Ελληνική Λύση δεν ψήφισε ποτέ υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού». «Δεν πρόκειται να βγω μπροστά και να κάνω το εμβόλιο για να πείσω τους Έλληνες να το κάνουν, όταν όλοι οι Έλληνες θα γίνουν πειραματόζωα αφού, όπως λέει και ο Μακρόν, δεν είμαι βέβαιος για την αποτελεσματικότητα».

Όσον αφορά την επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής και την ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας για τις παράνομες ενέργειές της στην Αν. Μεσόγειο, ο κ. Βελόπουλος υπογράμμισε ότι «το μοναδικό πυρηνικό όπλο που διαθέτει τώρα η Ελλάδα είναι το βέτο, αλλά με μια “γερμανική” κυβέρνηση, όπως της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα τεθεί βέτο».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βελόπουλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΤέλη κυκλοφορίας 2021: Παράταση δύο μήνες στην πληρωμή τους.
Επόμενο άρθροΔ. Κορδελιού-Ευόσμου: Κλειστή η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου λόγω κρούσματος Covid-19.