Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 θα βρίσκεται κανονικά όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Ο κύριος Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση για το εάν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο πρώην υπουργός.
«Από την πλευρά της ΝΔ και του κου Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.
Αν και δεν είναι του παρόντος, αλλού είναι τα ζητήματα για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια. Η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών είναι πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κατά τα άλλα, ο κ. Οικονόμου, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για απόπειρα καπηλείας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. «Ένα πράγμα είναι η ευθύνη και άλλο η απόπειρα καπηλείας της οργής. Η χυδαία προπαγάνδα δεν μπορεί να σταθεί. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν για την απόπειρα καπηλείας. Το υπουργείο εσωτερικών απάντησε χθες στον κύριο Ραγκούση, Όταν οργανισμός ζητούσε 18 σταθμάρχες και βρέθηκα μόνο δύο τι είδους πολιτική παρέμβαση και πολιτικό μέσον να προκύψει», είπε.

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 70% η συμμετοχή στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ – Θα μελετηθούν παράπονα για την καθυστέρηση των θεμάτων
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία των Τεμπών»