Βρέθηκε το κλεμμένο περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Εντοπίστηκε το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού» που έκλεψαν άγνωστοι χθες από την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή πραγματοποιούσαν εντατικές έρευνες αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, κατάφεραν να ακολουθήσουν τα ίχνη και να εντοπίσουν την μεγάλη κατασκευή, η οποία βρέθηκε εντός της Θεσσαλονίκης.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το περίπτερο βρέθηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας σε αφύλακτο οικόπεδο στην περιοχή της Καλαμαριάς ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Θυμίζουμε ότι η πραγματικά απίστευτη κλοπή σημειώθηκε την Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Ερμού. Ο Οργανισμός είχε απευθύνει έκκληση στον κόσμο για πληροφορίες.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο λάθος ή μπέρδεμα, όμως μετά από αρκετές επικοινωνίες κατάλαβαν ότι κάποιοι το είχαν κλέψει και προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι διαστάσεις του kibo είναι 6 x 2,5 m και φαίνεται αδιανόητο κάποιος να καταφέρει να κλέψει μια τέτοια κατασκευή, από την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης, χωρίς να γίνει αντιληπτός ή να εντοπιστεί στη συνέχεια.

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ” του 2021
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ