Βρετανία: Γονείς τέρατα βασάνιζαν και κακοποιούσαν καθημερινά τα παιδιά τους-Τα τάιζαν σαπούνι και τους έκαναν καυτό μπάνιο

Η Cheryl Pickles, 35 ετών, και ο Andrew Hadwin, 39 ετών, καταδικάστηκαν για παρατεταμένη κακοποίηση των παιδιών, αφού δεν κατάφεραν να πείσουν το δικαστήριο με τους ισχυρισμούς τους ότι τα παιδιά έλεγαν ψέματα.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι ένορκοι άκουσαν για τη φρικτή εκστρατεία κακοποίησης που διέπραξε το ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένης της κρεμάλας ενός τρομοκρατημένου παιδιού πάνω από μια γέφυρα αυτοκινητόδρομου.
Το περιστατικό ήρθε στο φως το 2018, όταν ένα από τα παιδιά αποκάλυψε με γενναιότητα τι είχε συμβεί σε ένα φιλικό τους πρόσωπο.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία διήρκεσε τέσσερα χρόνια και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 150 μάρτυρες, οι ντετέκτιβ διαπίστωσαν ότι οι Hadwin και Pickles κακοποιούσαν επανειλημμένα τα παιδιά αναγκάζοντάς τα να τρώνε σαπούνι, κλειδώνοντάς τα σε ντουλάπια, αναγκάζοντάς τα να κάνουν καυτό ντους και μπάνιο – μερικές φορές βυθίζοντας τα κεφάλια τους κάτω από το νερό – και παρακρατώντας την πρόσβαση σε φαγητό.
Σύμφωνα με την Daily Mail, Τα παιδιά συχνά έπρεπε να ψάχνουν για αποφάγια για να φάνε, και σε μια περίπτωση βρέθηκαν στις 4 το πρωί να περπατούν μόνα τους σε ένα σούπερ μάρκετ τέσσερα μίλια μακριά σε αναζήτηση φαγητού.
Το ζευγάρι παρήγγειλε επίσης φαγητό σε πακέτο και ανάγκαζε τα παιδιά να τους βλέπουν να τρώνε, ενώ τα ανάγκαζαν να στέκονται σε αγχωτικές στάσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Οι Hadwin και Pickles κατηγορήθηκαν για πολλαπλά αδικήματα παραμέλησης ανηλίκων και σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου, καθώς και για μία κατηγορία διαστρέβλωσης της δικαιοσύνης.
Το ζευγάρι αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί δίκη επτά εβδομάδων στο Teesside Crown Court.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, το δικαστήριο άκουσε από ειδικούς ιατρούς οι οποίοι περιέγραψαν πώς τα παιδιά υπέστησαν τακτικά επώδυνους τραυματισμούς.
Το ζεύγος προφυλακίστηκε για να καταδικαστεί την Παρασκευή 28 Απριλίου στο ίδιο δικαστήριο.
Φώτο: meaww.com

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ψευτογιατρός έταζε θεραπεία για σκλήρυνση κατά πλάκας – Πέντε ασθενείς πέθαναν
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κλειστή η μία λωρίδα προς αεροδρόμιο λόγω εργασιών της ΠΚΜ