Έντονες αντιδράσεις για Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ: Συμμετείχε σε εκδήλωση του ψευδομουφτή της Ξάνθης όπου είχε αναρτηθεί προκλητικά η τουρκική σημαία

Σφοδρότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία.

Η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής λέει: «Μετείχαμε στο ιφτάρ (σ.σ. γεύμα για το Ραμαζάνι) που οργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα η μουφτεία Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή που τελέστηκε με μεγάλη συμμετοχή, συναντήθηκαν με τους ομογενείς μας ο κύριος Οκτάι Γιλμάζ-δήμαρχος του Γιλντιρίμ και ο βουλευτής Προύσας κύριος Οσμάν Μεστέν».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

Κάτω ακριβώς από την σημαία διακρίνεται ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν. Όρθιος είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Στο τέλος δεξιά ο πρόξενος Ομέρογλου και δίπλα του ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Μέτε.

Και ενώ η ψευδομουφτεία Ξάνθης αλωνίζει, για το τόσο σοβαρό θέμα μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί το ΚΙΝΑΛ… καμία αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη.

 

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Στη φυλακή για… ένα μήνα ο 24χρονος Ιρακινός που παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι
Επόμενο άρθροΤο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τη Μεγάλη εβδομάδα