«Βόμβες» από Έλληνα καρδιολόγο για αύξηση θανάτων! Τι δείχνουν τα αρχεία των ασφαλιστικών εταιρειών στις ΗΠΑ

Πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα με άξονα την Υγεία έθιξε στον “αέρα” του FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

Από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και το Ε.Σ.Υ στην Ελλάδα, μέχρι την καταγγελία New York Times σε βάρος της Bild και της Ούρσουλα Φορ Ντε Λάϊεν.

«Αυτή τη στιγμή, πρόκειται να εφαρμοστεί νόμος στον Καναδά σύμφωνα με τον οποίο θα ελέγχονται από τον πρόεδρο της χώρας όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δηλαδή, από τη μία το διεστραμένο σύστημα επιτρέπει την προβολή αισχρών βίντεο, χωρίς να ελέγχει ποιος βλέπει και τι βλέπει και από την άλλη θέλει να ελέγχει τι ανεβάζει ο άλλος και να κυνηγούν ανθρώπους που εκφράζουν απόψεις ενάντια σε μία υποχρεωτικότητα, για παράδεγμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Νταλιάνη, αναφορικά με τη λογοκρισία για τους… λάθος λόγους από τα social media.

«Είναι εντυπωσιακές οι εξελίξεις στο κομμάτι της επιδημίας όχι όμως όσον αφορά το επιδημιολογικό κομμάτι. Βλέπουμε ότι πλέον ο περισσότερος κόσμος κυκλοφορεί έξω ελεύθερος χωρίς να φοβάται, οπότε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε άλλες εξελίξεις. Όπως η προσφυγή της εφημερίδας New York Times στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την απόκρυψη μηνυμάτων μεταξύ της προέδρου της Ε.Ε, Ούρσουλας Φορ Ντε Λάϊεν και του διευθύνων συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στην εφαρμοφή Whatsapp» και πρόσθεσε:

«Τα μηνύματα ήταν σχετικά με συμφωνίες της Επιτροπής, της Φορ Ντε Λάϊεν ουσιαστικά για την αγορά εμβολίων αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ. Oι New York Times ουσιαστικά ζητούν τη δημοσιοποίηση αυτών των μηνυμάτων και η προσφυγή στηρίζεται σε έρευνα από τον Ιανουάριο του 2022. Τότε ανακαλύφτηκε η είδηση αυτή της ανταλλαγής μηνυμάτων. Και γεννιέται το ερώτημα: Με τι θάρρος- θράσος ανταλλάσουν μηνύματα Φορ Ντε Λάϊεν και Μπουρλά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά εκατομμύρια ανθρώπων και ευρώ; Τόσο γνωστοί ήταν;»

«Θα μάθουμε ποτέ τη συμφωνία; Γιατί σύμφωνα με την Επίτροπο Αξιών και Διαφάνειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα μηνύματα αυτά έχουν διαγραφεί. Και δε ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού τους. Όλα αυτά γίνονται ερήμην των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Δηλαδή, ένας άνθρωπος επηρεάζεται από άλλους 5-10 και αποφασίζει τι θα γίνει στην Ε.Ε. Το θέμα αυτό δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ε. Μιλάμε για κοντά στις δύο δισεκατομμύρια δόσεις(…) Σύμφωνα με το Reuters, η εμπορική τιμή του ρμβολίου που… φεύγει από το κράτος και πηγαίνει στους εμπόρους (φαρμακεία) οδεύει στην τιμή των 130 ευρώ, τη στιγμή που η επιδημία φθίνει»

Για τις παρενέργειες των εμβολίων πρόσθεσε:

«Όταν ένας άνθρωπος μαζί με το εμβόλιο κληρονομεί και ένα δωράκι που λέγεται αυτοάνοσο και θα πρέπει να παίρνει κορτιζόνες, ή του έρχεται ένα έμφραγμα ή μια πνευματική εμβολή ή του έρχεται ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, καλύτερα και να μη ζει υπό αυτές τις συνθήκες, σύμφωνα και με το γνωμικό “καλό το ζειν, καλύτερο όμως το ευ ζειν”(…) Αύξηση της θνητότητας κατά 7% για κάθε δόση εμβολίου. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλους

Κλείνοντας, στάθηκε σε μια τηλεοπτική εμφάνιση του Υπουργού Υγείας:

«Και από την άλλη, βγαίνει ο Πλεύρης σε τηλεοπτικό σταθμό και λέει ότι το 70% των διασωληνομένων είναι μη εμβολιασμένοι. Αυτό είναι ψευδές. Αναφέρεται σε στοιχεία του περσινού Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε σήμερα, το 90% αν όχι το 100% όσων είναι σε ΜΕΘ σήμερα είναι πλήρως εμβολιασμένοι με 4 δόσεις και το ποσοστό που απομένει έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον μια φορά».

Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο άρθροΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους 49χρονος Βούλγαρος την έκδοση του οποίου ζήτησαν οι Η.Π.Α
Επόμενο άρθροΤου ακύρωσαν το 8,40 και έκανε 8,41 – «Τρέλανε» τον κόσμο ο Τεντόγλου