«Βόμβα» μεγατόνων από τον πρόεδρο δανειοληπτών Ελλάδας: Υπάρχουν και άλλα μέλη στο ελληνικό κοινοβούλιο πέραν του Πάτση που συνδέονται με εισπρακτικές εταιρείες

“Αισθάνομαι οργή και θλίψη. Γιατι αυτοί που είναι εντεταλμένοι και έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και του έθνους δυστυχώς πράτττουν ακριβώς το αντίθετο” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο οικονομολόγος και πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ευάγγελος Κρητικός, με αφορμή το σκάνδαλο Πάτση.

“Υπάρχουν και άλλα άτομα στο ελληνικό κοινοβούλιο που συνδέονται με συμφέροντα funds. Ένα από τα ονόματα είναι και πρωτοκλασάτο. Θα περιμένουμε απο τους ίδιους ή τα κόμματά τους να μιλήσουν. Είναι μεγάλη η διαφθορά”, είπε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑργύρης Νταλιάνης: “Μελέτη ΣΟΚ από το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει ότι 1 στους 482 ανθρώπους πέθανε εντός 30 ημερών από τη λήψη του εμβολίου”
Επόμενο άρθροΑμερική: Μηνύσεις στην κυβέρνηση Μπάιντεν για τη λογοκρισία στα social media κατά την περίοδο του κορονοϊού