ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ // Δ. Ποντίκας στον Focus FM// Η μετάλλαξη του κορωνοϊου το καθιστά αναποτελεσματικό και με σύντομη ημερομηνία λήξης.- Ανεδαφική κάθε συζήτηση για τον εμβολιασμό.

Για την γρήγορη μετάλλαξη του κορωνοϊού που ουσιαστικά καθιστά αναποτελεσματικά τα εμβόλια μίλησε στον Focus FM  και στην Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Δημήτρης Ποντίκας, ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA.

Όπως είπε «Πριν λίγες ώρες το ίδρυμα Rockefeller που έχει υπό την εποπτεία του 80 βιοτεχνολογικά εργαστήρια ανακοίνωσε ότι η ακίδα (S) του κορωνοϊού πάνω στην οποία έχει δομηθεί όλος ο μηχανισμός, όλος ο πυρήνας της δράσης των εμβολίων και των μονοκλωνικών αντισωμάτων, μεταλλάσσεται με τόσο γρήγορο ρυθμό με αποτέλεσμα σε ένα- δυο μήνες να έχουμε πλήρη μετάλλαξη του ιού και όχι μεμονωμένη σε κάποια δομικά στοιχεία του.  Μιλάμε για ένα εμβόλιο που θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης,  ημερομηνία λήξης μερικών εβδομάδων ή μηνών», επεσήμανε ο κ. Ποντίκας τονίζοντας παράλληλα ότι ουσιαστικά μιλάμε για ένα εμβόλιο αναποτελεσματικό.

Σύμφωνα με τον ερευνητή μετά από τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις  θα πρέπει να επανακαθορίσουμε τη στρατηγική μας απέναντι στον ίδιο τον ιό.

«Όλη η συζήτηση για το αν θα κάνω το εμβόλιο ή για το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι πλέον ανεδαφική».

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας νοσοκομιακών γιατρών σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΑνθελληνικό το κλίμα στην Τουρκία πριν τις διερευνητικές//Αιτία πολέμου οι δηλώσεις Δένδια σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ //Ν.ΧΕΙΛΑΔΆΚΗΣ ΣΤΟΝ FOCUS FM