Βόλος: Βούλγαρος απατεώνας πουλούσε αυτοκίνητα με ταυτότητα νεκρού

«Το φυσάει και δεν κρυώνει» υποψήφιος αγοραστής ενός αυτοκινήτου που θα το αγόραζε, μεταχειρισμένο μεν, αλλά σε τιμή ευκαιρίας.
Ένας Βούλγαρος απατεώνας που πουλούσε ανύπαρκτα αυτοκίνητα σε διαδικτυακό ιστότοπο εξαπάτησε τον αγοραστή, ο οποίος του έδωσε προκαταβολή 1240 ευρώ. Για να πείσει το θύμα ότι η συναλλαγή ήταν καθ’ όλα νόμιμη και η μεταβίβαση θα προχωρούσε , ο Βούλγαρος σκάναρε και του έστειλε ηλεκτρονικά αστυνομική ταυτότητα , η οποία ανήκε … σε νεκρό. Η ταυτότητα ανήκε σε Έλληνα.
Μόλις ο Βούλγαρος έλαβε την προκαταβολή , η οποία δόθηκε τμηματικά, εξαφανίστηκε. Ο 57χρονος Βολιώτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου. Μετά από ενδελεχή έρευνα ο δράστης της απάτης σε βάρος του 57χρονου Βολιώτη ταυτοποιήθηκε, καθώς είχε δώσει τα στοιχεία προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού.
Χθες ο δράστης καταδικάστηκε ερήμην σε 18 μήνες φυλάκιση. Η ποινή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν ο κατηγορούμενος επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε για αγοροπωλησία που δεν έγινε ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει η εφαρμογή του Μητρώου Εισαγομένων Αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροΓλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου -Διεκδικούν την κηδεμονία της μικρής Λυδίας