Η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και απειλές κατά της ζωής της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο.
Η δημοσιοποίηση του περιστατικού προκάλεσε την άμεση αντίδραση και παρέμβαση της υφυπουργού, η οποία επικοινώνησε με τη γυναίκα, δίνοντάς της όλες τις πληροφορίες για τις δομές που υπάρχουν και μπορούν να την στηρίξουν, ενώ παράλληλα φρόντισε για την άμεση απομάκρυνσή της, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ίδιας και του παιδιού της.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 36χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την 26χρονη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, λέγοντάς της ότι θα της συνέβαινε, ό,τι και στις άλλες γυναίκες, που δείχνουν οι ειδήσεις, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Στη συνέχεια, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απόφαση του δικαστηρίου, δεσμευόμενος στους δικαστές, ότι δεν θα ενοχλήσει ξανά την 26χρονη και ότι θα κάνει τα νόμιμα, ώστε να μπορεί να βλέπει το 5χρονο παιδί του.
Η γυναίκα για εξέφρασε τον φόβο και την ανησυχία της για την εξέλιξη αυτή και ο εισαγγελέας υπηρεσίας Βόλο έδωσε εντολή φρούρησης του σπιτιού της νεαρής γυναίκας, μέχρι ο κατηγορούμενος προσέλθει στο σπίτι που έμεναν, για να πάρει παρουσία μάρτυρα τα πράγματά του.

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιές σε εξέλιξη: Εκκένωση στο Μεγαλώνι Ζακύνθου – Οριοθετήθηκε το μέτωπο στο Κορωπί
Επόμενο άρθροΚιλκίς: Τους “τσάκωσαν” επ αυτοφώρω να κλέβουν από εκκλησία