ΒΙΝΤΕΟ – Στην Τανάγρα σήμερα τα πρώτα Rafale – Αντιδράσεις από το βίντεο με το λoγότυπο της ΝΔ

Σήμερα προσγειώνονται στην Ελλάδα τα πρώτα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα μαχητικά θα απογειωθούν το πρωί της Τετάρτης από το Ιστρ και θα προσγειωθούν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα περίπου στις 12:30. Λίγο πριν την προσγείωσή τους θα πετάξουν πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Μόλις εισέλθουν στο FIR Αθηνών θα τα συνοδεύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα προμηθευτεί συνολικά 24 μαχητικά αεροσκάφη Rafale. Η πρόσκτηση των 18 γαλλικών μαχητικών (εκ των οποίων έξι καινούργια και 12 μεταχειρισμένα) θα στοιχίσει 2,32 δισ. ευρώ μαζί με τα όπλα που φέρουν, σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη πέρσι τον Ιανουάριο. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπογραφεί η πρόσθετη σύμβαση για την αγορά επιπλέον έξι καινούργιων μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Αυτό που προκαλεί άσχημη εντύπωση είναι το βίντεο που δημοσίευσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να διαφημίσει τα αεροσκάφη που αγόρασε ο ελληνικός λαός. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media μπήκε στο τέλος το λογότυπο της ΝΔ, κάτι που μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς τα συγκεκριμένα μαχητικά δεν τα αγόρασε η Νέα Δημοκρατία, αλλά οι Έλληνες πολίτες.

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων – Προς παράταση τα μέτρα
Επόμενο άρθροΓιώργος Ρωμανός: FBI «συλλαμβάνει… Πεντάγωνο». Καταδίκη κορυφαίου Αμερικανού επιστήμονα, λόγω Γιουχάν