ΒΙΝΤΕΟ: Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή

Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019

Την άποψη ότι ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος δεν έπρεπε να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών διατύπωσε από το βήμα της Βουλής.

“Δεν κατάλαβα, λοιπόν, τόσες μέρες γιατί τα 213 ονόματα αυτών των τεράτων δεν δημοσιοποιούνται. Να δούμε ποιοι είναι οι 213. Και το λέω αυτό επειδή διαβλέπω ένα κουκούλωμα περίεργο, μία προσπάθεια του συστήματος να κουκουλώσει την ιστορία, και η απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι ότι πήραν το τέρας αυτό και το πήγαν στα Γρεβενά. Στείλτε αυτό το τέρας σε κανονική φυλακή, γιατί ο νόμος της φυλακής είναι καλύτερος από το δικό σας νόμο», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος  σημείωσε ότι η αυστηροποίηση των ποινών είναι η λύση.

Αναφερόμενος στο θέμα της ενέργειας τόνισε: “Ανοίξτε τώρα τους λιγνίτες πάση δυνάμει, κρατήστε ισχυρή και κρατική τη ΔΕΗ, προχωρήστε με τον αγωγό EASTMED.Με αυτό τον τρόπο οι Έλληνες θα γίνουν πλούσιοι και θα ευγνωμονούν αυτό το κοινοβούλιο και αυτή την κυβέρνηση που άκουσε την Ελληνική Λύση”.

Ακούστε εδώ την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: 40χρονη γέννησε κοριτσάκι μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επόμενο άρθροΈνταση και επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας