ΒΙΝΤΕΟ- Ομιλία Κυριάκου Βελόπουλου στην Κοζάνη: “H πολιτεία βοηθάει τον οποιονδήποτε ξένο κι όχι τον Έλληνα”

Καταπέλτης προς το πολιτικό σύστημα έγινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του σήμερα (8/5/2022) στην Κοζάνη, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα επίκαιρα θέματα και τις θέσεις του κόμματος.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, υπογράμμισε, πως η Ελληνική πολιτεία συμπεριφέρεται εχθρικά προς τους γηγενείς κατοίκους, καθώς φαίνεται, όπως ισχυρίζεται, να δίνει προτεραιότητα σε ξένους και αλλοδαπούς και όχι στους Έλληνες.

“Ποια είναι η διαφορά μας; Tι λέμε εμείς απέναντι σ’ αυτό, που λέει η Νέα Δημοκρατία, το Σύριζα και το ΚΙΝΑΛ; Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες και μετά όλοι οι άλλοι!”

Στη συνέχεια κατέκρινε το νέο σύνθημα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, “αυτοδύναμη Ελλάδα”, καταγγέλλοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι αυτοδύναμη, όταν δεν παράγει και αξιοποιεί τον πλούτο της, κάνοντας επιπλέον επίθεση προς την “πράσινη” πολιτική του Μητσοτάκη, ο οποίος απολιγνητοποίησε βίαια την χώρα, για να φέρει “φουρφουράκια”, μέσα εκ των οποίων δεν παράγουν αρκετή ενέργεια και η διαδικασία κατασκευής και αποσύνθεσής τους μολύνουν το περιβάλλον.

“Καρπίζει φωτοβολταϊκά και ανεμογενήτριες για να κερδίζουν οι Γερμανοί και οι φίλοι του οι ολιγάρχες. Δεν μπορεί να υπάρχει! Αυτοδύναμη Ελλάδα της υποτέλειας απέναντι στους Γερμανούς, απέναντι στους Τούρκους, της εχθροπάθειας απέναντι της Ρωσίας, δεν μπορεί να υπάρχει με αυτά τα κόμματα, με αυτές τις πολιτικές! Αυτοδύναμη θα είναι η Ελλάδα, μόνο με τα δικά σας χέρια, μόνο με την Ελληνική Λύση”, φώναξε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΚούβα: Στους 30 έφτασαν οι νεκροί από την έκρηξη σε νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΜεξικό: Αεροπλάνο διέκοψε την προσγείωσή του αφού κόντεψε να συγκρουστεί με άλλο αεροσκάφος.