ΒΙΝΤΕΟ – Η σημερινή ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή – Αποκαλύψεις για υποκλοπές και για το Δάσος της Δαδιάς

Η σημερινή ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στη Βουλή

Τι καταλάβαμε από αυτή την συζήτηση σήμερα κύριοι; Καταλάβαμε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο νόμισμα με διαφορετικές όψεις. Έχουν συνέχεια στα εγκληματα τα οικονομικά, παραβιάζουν το σύνταγμα και επικαλούνται ο ένας τον άλλον για το ποιος το έκανε περισσότερο ή λιγότερο. Έχουμε το ΣτΕ. Εσείς το διορίζετε, εσείς το ελέγχετε, εσείς το επικαλείστε, αλλά όταν κάτι δεν σας βολεύει το ακυρώνετε. Πραγματικά σας βλέπει η ντροπή και ντρέπεται. Το ΣτΕ έχει γίνει εργαλείο άσκησης της παραβίασης του συντάγματος. Το ΣτΕ, να σας θυμίσω, έχει αποφασίσει κατά των περικοπών των μισθών και συντάξεων των στρατιωτικών. Γιατί δεν εφαρμόζετε εκεί την απόφασή του;

Έγινε καταγγελία από τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ για υποκλοπές. Πραγματικά νομίζω ότι ζούμε σε άλλη χώρα. Μόνο στο google να βάλει κάποιος αναζήτηση για παρακολουθήσεις τηλεφώνων, θα δει ένα σωρό στοιχεία για το πώς γίνεται, για το πώς αποτρέπεται κλπ. Δεν γνωρίζετε εδώ μέσα ότι προϊστάμενος των μυστικών υπηρεσιών της χώρας είναι ο πρωθυπουργός; Δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει βιομηχανική κατασκοπεία; Αυτή είναι η πραγματικότητα για τις παρακολουθήσεις που «δεν ξέρετε». Η χώρα έχει γεμίσει πράκτορες. Πραγματικά γελάω όταν ακούω ότι παρακολουθείται το τηλ. του τάδε προέδρου. Μα πρίν από ένα χρόνο μάθαμε ότι παρακολουθούνται τα κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα, αλλά τότε δεν ακούστηκε τίποτα από τα ΜΜΕ. Και μιλώ για την εταιρεία PALANTIR, η οποία ιδρύθηκε το 2017 από Ισραηλινούς ως ανώνυμη εταιρεία και έχει έδρα τα Σκόπια. Τα Σκόπια!! Το κράτος είναι αυτό που φτιάξατε, όταν οι Σκοπιανοί μπορούν να παρακολουθούν τηλέφωνα υπουργών και αρχηγών κομμάτων; Υπάρχει άρθρο του γερμανικού ΣΠΗΓΚΕΛ, που αναφέρεται σε αυτή την εταιρεία και λέει ότι η Ελλάδα είναι χώρα πρακτόρων και ότι με αντάλλαγμα τα προσωπικά δεδομένα 150.000 Ελλήνων είχε δημιουργήσει το πρόγραμμα «ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ». Ένα πρόγραμμα που είχε δημιουργηθεί ειδικά για το γραφείο του πρωθυπουργού! Άρα λοιπόν δημιουργούνται ερωτήματα για τι σχέσεις που έχει ο πρωθυπουργός με την συγκεκριμένη εταιρεία, που συνδέεται με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.
Η Ελλάδα έχει γεμίσει πράκτορες και εσείς κάνετε ότι δεν το ξέρετε. Ο Τζων Κυριακού, Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA που εδρασε στην Αθήνα, γράφει στο βιβλίο του ότι στην Αθήνα βρισκόταν ως γραμματέας στην Αμερικανική πρεσβεία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν επιφορτισμένος με το κυνήγι τρομοκρατών από αραβικές χώρες και την στρατολόγηση πληροφοριοδοτών.
Επίσης, το 1989 η Βάλερι Πλέϊμ, επίσης μυστική πράκτορας που εργαζόταν στην αμερικανική πρεσβεία, έγραφε στο βιβλίο της ότι στρατολογούσε πράκτορες που θα βοηθούσαν τις ΗΠΑ να κατανοήσουν, να προβλέψουν και να επηρεάσουν καλύτερα τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Αυτά οι πράκτορες τα γράφουν στα βιβλία τους. Και δεν γράφτηκαν τώρα. Είναι τόσα χρόνια. Αλλά πότε ασχολήθηκε σοβαρά η κυβέρνηση με αυτό; Σιγά μην αγγίξετε την αμερικανική πρεσβεία. Εσείς τρέχετε στον κήπο της πρεσβείας στις 4 Ιουλίου και στριμώχνεσετε για να φωτογραφηθείτε.

Ήρθε εδώ ο Σαουδάραβας εμίρης και μας τρέλλαναν τα ΜΜΕ για την επιτυχία του πρωθυπουργού. Ποια είναι η επιτυχία; Θα μας φέρει λέει καλώδια και πράσινη ανάπτυξη! Μα η Σαουδική ΑΡΑβία είναι η 3η χώρα σε παραγωγή πετρελαίου και η 5η σε παραγωγή φυσικού αερίου και εσείς καταφέρατε να πάρετε καλώδια; Του έχετε δώσει της συστοιχία πάτριοτ! Κανονικά έπρεπε να έχετε πάρει κάτι σε αντάλλαγμα, αλλά εσείς πήρατε τις παντόφλες του εμίρη.

Υποτιμάτε την αντιπολίτευση, γιατί είναι ανίκανη. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συσπειρώσει τον κόσμο του και όχι να κάνει προτάσεις και να απομακρύνει τους ανίκανους που κυβερνουν. Η ΝΔ δεν θα μπορούσε να κυβερνά αυτή την ώρα να δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία δεν υπάρχει! Μόνη πραγματική αντιπολίτευση είναι η Ελληνική Λύση.
Ο κ. Μητσοτάκης κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων και η κυβέρνησή του έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην ιστορία της δημόσιας διοίκησης: 3.483 μετακλητούς έχει διορίσει! Από αυτούς οι 155 είναι στο υπουργείο ανάπτυξης!
Εμείς σας προτείναμε να φτιαχτεί μια ομάδα στα social media από ανθρώπους που γνωρίζουν τουρκικά και ποντιακά, για να επιφέρουμε πλήγματα στου Τούρκους και εσείς ακόμα το σκέφτεστε. Αλλά τέτοιοι είστε στη ΝΔ: Ακροφιλελεύθεροι στο νερό και το ρεύμα που πληρώνουν οι Έλληνες και κρατικιστές στις οικογένειές σας και τους ημετέρους.

Πώς καταντήσατε τη χώρα με αυτή την πολιτική που ασκείτε εδώ και 50 χρόνια; Ακούστε: το ΑΕΠ της Ελλάδα και της Ν. Κορέας το 1980 ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα. Σήμερα το ΑΕΠ της Ελλάδας είναι στα 190 δις και τη Ν.Κορέας 1,6 τρις! Άλλο παράδειγμα; Η Πολωνία. Το Ισραήλ. Η Τσεχία. Ψάξτε να δείτε. Όλα τα κάνετε λάθος. Όλοι! Και τα λάθη αυτά τα πληρώνει ο Έλληνας.
Κόψατε τον 13ο και τον 14ο μισθό στο δημόσιο, κόψατε τα δώρα. Δώστε τα πίσω τώρα. Σε όλους! Δώστε πίσω τα κλεμμένα.
Έχω εδώ έγγραφο της ΑΑΔΕ που αναφέρει ότι μειώνεται ο φόρος που πληρώνουν τα μέλη της ανεξάρτητης αρχής που ασχολείται με τους πρόσφυγες. Ξέρετε με πόσο φορολογούνται σήμερα; Με 15%! Πολύ λιγότερο από όσο πληρώνουν επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε Έλληνες. Ναι. Αποδεινύεται ότι η ΝΔ μισει τον Έλληνα επιχειρηματία και τον Έλληνα φορολογούμενο.

Και όμως έχουμε δυνατότητες. Η Ελλάδα ελέγχει τα Logistics του πλανήτη με τη ναυτιλία της. Είναι η θαλάσσια πύλη της πρωτοβουλίας BELT AND ROAD για την Ε.Ε. Εμείς! Η Ελλάδα μας! Οι εφοπλιστές μας! Με την δημιουργία του διαύλου AΞΙΟΣ – ΜΟΡΑΒΑΣ -ΔΟΥΝΑΒΗΣ – ΜΑΙΝ – ΡΗΝΟΣ μπορούμε να ανατρέψουμε τα παγκόσμια γεωπολιτικά δεδομένα. Αυτό ήταν το σχέδιο της Ελληνικής Λύσης από το 2016. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να γίνει η Ελλάδα πόλος γεωπολιτικός. Το είπαμε στον πρωθυπουργό. Αλλά δεν έγινε τίποτα.
Τι πρέπει να κάνουμε; Να κάνουμε χρήση των εφοπλιστών μας. Έχουν κυρίαρχο ρόλο στην μεταφορά LNG και τους τελευταίους μήνες οι εισαγωγές LNG στην Ευρώπη έχουν αυξηθεί κατά 50%, ενώ τα ημερήσια ναύλα έχουν εκτοξευθεί στα 120.000 δολ / ημέρα. Η HANDELSBLATT σε άρθρο της γράφει: «Από τα 641 τάνκερ LNG που κυκλοφορούν στις θάλασσες του κόσμου, 135 ανήκουν σε Έλληνες εφοπλιστές»! Αυτοί είναι οι δύναμή μας. Αυτός είναι ο πολιορκητικός κριός για τους Γερμανούς που μας εκβιάζουν επί σειρά ετών. Αλλά ποιος θα το κάνει; Η ΝΔ; Ποτέ! Μόνο εμείς θα το κάνουμε. Δεσμευόμαστε γι’ αυτό!
Τι δεν κάνετε; Στον Πατραϊκό κόλπο, ήταν όλα έτοιμα για να αρχίσουν οι εξορύξεις. Τελικά έφυγε η TOTAL, ακολουθεί η EXXONMOBIL, ενώ είχε προηγηθεί η ισπανική REPSOL. Γιατί; Γιατί υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στις προθέσεις της κυβέρνησης, αφού ο πρωθυπουργός, ο κ. Δένδιας και η κα Μπακογιάννη κάνουν δηλώσεις κατά των εξορύξεων. Γιατί κάνετε εγκλήματα και αφήνετε τον Ελληνα πεινάει και τη χώρα χωρίς επάρκεια;
Και όλα αυτά τα κάνετε διότι η λεία είναι τα 7 δις για τις ανεμογεννήτριες και τα 11 δις του LNG, που πρέπει να μοιραστούν στους ολιγάρχες. Λέτε θα βάλετε ανεμογεννήτριες στα 24 μίλια στο Αιγαίο; Πραγματικά είστε για γέλια! Πώς θα το κάνετε χωρίς οριοθέτηση υφαλοκρηπίδα και χωρίς ΑΟΖ; Πού θα τις βάλετε τις ανεμογεννήτριες; Ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;

Δείτε τι έγινε στην Καλιφόρνια. Το γράφουν οι New York Times και η Washigton Post. Το 2006 η Καλιφόρνια άρχισε να επιδοτεί την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελς στις σκεπές σπιτιών. Ήταν ένα πρόγραμμα 3,3 δις δολ. Εγκαταστάθηκαν συνολικά 1,3 εκατ. πάνελς. Σήμερα που έχει λήξει ο χρόνος ζωής τους, μόνο 1 στα 10 ανακυκλώνεται πραγματικά. Αποτέλεσμα: μολύνονται τα υπόγεια ύδατα και ο υδροφόρος ορίζοντας με τοξικά βαρέα μέταλλα: μόλυβδος, σελήνιο, κάδμιο. Το ίδιο ισχύει και με τις ανεμογεννήτριες. Τι πάτε και κάνετε; Σε 20 χρόνια εσείς δεν θα ζείτε. Τα παιδιά μας όμως θα ζουν. Τι θα τους δώσουμε; Ένα περιβάλλον μολυσμένο και καμμένο;
Καταστρέψατε την Δαδιά. Και λίγο πριν την φωτιά, στις 6 Ιουλιου το Περιφερειακό συμβούλιο Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης έδωσε άδεια για να στηθούν στο δάσος ανεμογεννήτριες! Δόθηκε άδεια για την κατασκευή και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά σατανική «σύμπτωση» δε, τις ανεμογεννήτριες θα στήσουν η ΖΗΜΕΝΣ και μια δανέζικη εταιρεία.
Στις 20 Ιουλίου, επίσης, αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με fast track διαδικασίες 25 αδειοδοτήσεις για αιολικά πάρκα στην Κρυσταλλοπηγή! Οι ανεμογεννήτριες είναι κατασκευασμένες όλες από την ΖΗΜΕΝΣ!
Όσες ανεμογεννήτριες υπάρχουν στην Στερεά Ελλάδα μόνο, υπάρχουν σε όλη την υπόλοιπη χώρα! Πού είχαμε φωτιές πέρυσι; Στην Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα! Η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος είναι οι 2 περιφέρειες με τον μεγαλύτερο αριθμό καμμένων εκτάσεων. Πού έχουμε ανεμογεννήτριες; Στην Ηλεία, στην Λακωνία και αλλού!
Ο κρατικός μηχανισμός που στήσατε και μας τον δείχνετε σε φωτογραφίες είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος. Όλοι λένε τα καλύτερα γι’αυτόν. Αλλά κανείς δεν τον έχει δει να δουλεύει. Κανείς δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει το κράτος που φτιάξατε.
Και επειδή μας έχετε τρελλάνει με την κλιματική αλλαγή. Έχω εδώ δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ από τις 27 Ιουλίου του 1965, που έγραφε ότι τότε οι θερμοκρασίες έφθασαν τους 45,4 βαθμούς υπό σκιάν. Και ξέρετε τι έγινε; Δεν κάηκε τίποτα! Ούτε ξερά χόρτα, ούτε θάμνοι! Αυτά είναι τα παραμύθια που ταΐζετε τον κόσμο.

Έχω όμως εδώ και ένα δημοσίευμα της άθλιας BILD, που λέει: «Λεφτά Γερμανών φορολογουμένων για ελληνικά ψυγεία»! Και μία μέρα πριν μας παρακαλούσαν να μειώσουμε κατά 15% την κατανάλωση στο φυσικό αέριο, για να μην κρυώσουν οι Γερμανοί τον χειμώνα! Ποιοι; Αυτοί που μας χρωστούν ακόμα τις πολεμικές επανορθώσεις! Εδώ χρειαζόταν μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση. Μας εκβιάζουν οι Γερμανοί από το ’12, μας πίνουν το αίμα. Ε, τώρα ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε. Δεν θα δώσουμε ούτε 1% από το φυσικό αέριό μας.
Κάνει λάθη η Ευρώπη. Και το αποδεικνύει δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος χαρακτήρισε τους Ευρωπαίους ηγέτες ανίκανους: «Ο Όλαφ Σόλτς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Αντενάουερ… Ο Εμμανουέλ Μακρόν υστερεί σε όλα απέναντι στον ντε Γκωλ… Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν έχουν κατευθυντήριες γραμμές και δεν κατανοούν τα καθήκοντα που αντιμετωπίζουν… Για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία το Κίεβο πρέπει να κάνει εδαφικές παραχωρήσεις στην Μόσχα… Αλλά οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν τον ύπνο τους…». Αυτά τα λέει ο Κίσινγκερ. Δεν τα λέω εγώ.
Και επίσης ο Ντάγκλας Μακ Γκρέγκορ, σύμβουλος του υπουργείου αμύνης επί Ντ. Τραμπ είπε: «Η Ουκρανία αν δεν διαπραγματευτεί με την Ρωσία, θα εξαφανιστεί από τον χάρτη». Αυτά τα λένε δύο Αμερικανοί πλέον.
Και θα ήθελα να πω πως εκπλήσσομαι από αυτό που κατάφερε τελικά ο πρωθυπουργός. Πραγματικά πώς το κατάφερε να κάνει η χώρα μας εχθρό και την Ρωσία και την Ουκρανία; Πέτυχε το ακατόρθωτο! Και τώρα μας απειλεί ο Ζελένσκι, που του δώσατε βήμα για να μιλήσει στην βουλή, μαζί με τα τάγματα ασφαλείας του Αζώφ. Δηλαδή προτιμάτε να πεινάσει ο Έλληνας, να κρυώσει ο Έλληνας, γιατί ο Ζελένσκι παίζει το παιχνίδι των Αμερικανών.

Πριν κλείσω θα ήθελα να πω ότι έχω εδώ την καταγγελία του πρώην προέδρου της βουλής της Κύπρου, του κ. Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος λέει: «Δεν τηρείται το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της βουλής των Ελλήνων και της βουλής των αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για την πρόσβαση στο υλικό του φακέλου της Κύπρου, μέχρι το 2019 είχαν εκδοθεί 8 τόμοι με αυτούσιο υλικό, υπολείπονται άλλοι 20 τόμοι. Τρία χρόνια μετά ακόμα αναμένεται ο 9ος τόμος, γιατί το υλικό ‘φιλτράρεται’». Και ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Γιατί φοβάστε να πείτε για την εμπλοκή των ΗΠΑ σε ζητήματα της χώρας μας και για το ότι ευθύνεται που χάσαμε την μισή Κύπρο μας και την έχουν οι μογγόλοι! Και ρωτάει ο κ. Ομήρου: «Ποιοι εξυπηρετούνται από την αλλοίωση των αυθεντικών πρακτικών; Ποιους θέλουν να συγκαλύψουν». Και το ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει καμμία αντίδραση ούτε από την ελληνική ούτε από την κυπριακή βουλή. Η σιωπή αυτή καθίσταται ένοχη. Για ποια αποκατάσταση της Δημοκρατίας μιλάμε λοιπόν; Για ποια δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο; Για ποια τιμή στους νεκρούς;
Έγραψε ο Μίλαν Κούντερα: «Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του. Το δεύτερο είναι να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία. Το τρίτο είναι να επινοήσει μια νέα ιστορία. Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός, για να αρχίσει το έθνος αυτό να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα». Αυτά τα λέει ο Κούντερα και εσείς τα εφαρμόζετε εδώ και 50 χρόνια κατά των Ελλήνων. Εμείς όμως δεν θα το επιτρέψουμε. Θα κατεδαφίσουμε ό,τι κάνατε.

Κλείνοντας να πω ότι έχω εδώ και καταθέτω στα πρακτικά την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την ενέργεια. Είναι μια μελέτη που έχουν κάνει 10 εμπειρογνώμονες. Και την καταθέτω γιατί υπάρχει τρόπος να πληρώνει ο Έλληνας ελάχιστα και να έχει επάρκεια ενέργειας και να μπορεί να κάνει εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Γιατί εμείς είμαστε η λύση και εσείς είστε το πρόβλημα.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Βαθιά προσβολή προς αυτούς που μάχονται με τις φωτιές η κριτική από τους «πυροσβέστες της ξαπλώστρας»
Επόμενο άρθροΤο κοινωνικό δράμα «Full time» του Ερίκ Γκραβέλ στο Σινέ Τζένη Καρέζη με δωρεάν είσοδο