ΒΙΝΤΕΟ-Focus FM: Τροχαίο έξω από το Υπουργείο Υγείας – Οι υγειονομικοί σε αναστολή βοήθησαν τον τραυματία οδηγό – “Είναι τραγικό να μην έχει δουλειά αυτός που θέλει να προσφέρει…”

Μία εβδομάδα πριν, μπροστά στο Υπουργείο Υγείας σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Ο άνθρωπος που δέχτηκε τις πρωτες βοήθειες καθώς και ψυχολογική στήριξη από τους υγειονομικούς που βρίσκονται εκεί, κ. Κώστας Ρωμαϊδης, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και το Στέφανο Δαμιανίδη, θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τον βοήθησαν.

“Όλο αυτό που έγινε εκεί , εγώ να είμαι σε σοκ και γύρω μου όλοι οι υγειονομικοί να μου δινουν τις πρώτες βοήθειες να μου κάνουν ερωτήσεις, σε συνδυασμό με την ψυχολογική υποστήριξη, με βοήθησε πάρα πολύ να συνέλθω και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ό,τι γίνεται σε ένα νοσοκομείο, το έκαναν εκεί στο δρόμο. Ειδικότερα την κυρία Μαρία που ανέλαβε ακόμα και στο νοσοκομείο να με πάει και να περιμένει τη γυναικα και τα αδέλφια μου για τους ενημερώσει για την κατάστασή μου. Είναι κάτι το σπάνιο, με συγκίνησε πάρα πολύ γιατί αυτό το πράγμα, η ανθρωπιά, λείπει από το ίδιο το κράτος. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι, το κράτος δε τους βοηθάει. Είναι τραγικό αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα του συνανθρώπου, να τους πετάνε σα σκουπίδι στο δρόμο. Είναι τραγικό να μην έχει δουλειά αυτός που θέλει να προσφέρει. Πρέπει να τους προσκυνάμε αυτούς τους ανθρώπους. Ένα ευχαριστώ δε φτάνει”.

Προηγούμενο άρθροΗ Νανά Βενέτη στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Τα ποσά που θα καταβληθούν στις 31 Μαρτίου