ΒΙΝΤΕΟ – Επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και κλιμακίου του κόμματος στη Ρόδο

Ελληνική Λύση: Συνέντευξη τύπου του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου κατά την επίσκεψή του, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στην Ρόδο.

Συνέντευξη τύπου για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με έμφαση στις αστοχίες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, τις παλινωδίες που προκαλούν καταστροφή στην κοινωνία και την αγορά και φυσικά τα εθνικά θέματα παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ρόδο, συνοδευόμενος με κλιμάκιο του κόμματος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στα λάθη της κυβέρνησης που αποδεικνύονται ολέθρια, στις αυτοδιαψεύσεις υπουργών και τις συνεχείς υπαναχωρήσεις που προκαλούν ασύλληπτη ζημιά στους Έλληνες μικρομεσαίους, από τους επιτηδευματίες και παραγωγούς των λαϊκών αγορών, το λιανικό εμπόριο εώς την εστίαση και τον τουρισμό.

Στηλίτευσε τις αστοχίες της επιτροπής λοιμωξιολόγων και την διγλωσσία αναφορικά με την ευθύνη των αποφάσεων μεταξύ κυβέρνησης – επιτροπής. Ήταν επίσης αποκαλυπτικός αναφορικά με τους διαγωνισμούς των self test και άλλων σκανδαλωδών περιπτώσεων που άπτονται της πανδημίας, ενώ αποκάλυψε και εμπλοκή της «αμαρτωλής» Novartis!