ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ «Θα τα φέρουμε όλα ανάποδα στην Πάφο και θα μπούμε στα σπίτια τους»

Ανάμεσα στους 21 συλληφθέντες για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Χλώρακα, είναι ς 47χρονος Σύρος  που σε  δηλώσεις στα κανάλια χθες το μεσημέρι  έλεγε ότι «Αν δεν κάνει κάτι η Κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα, θα φέρουμε την Πάφο ανάποδα, όπως μπήκαν σπίτι μας θα μπούμε σπίτι τους».

 

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος μαζί με άλλους Σύρους είχε συνάντηση χθες αργά το απόγευμα και με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή την ώρα της διεξαγωγής εκδήλωσης διαμαρτυρίας από περίπου 500 Σύρους. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 47χρονος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ναρκοτεστ.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: «Σε αυτήν την χώρα δεν πάει τίποτα καλά, πάντα φταίνε άλλοι και όχι η Κυβέρνηση»
Επόμενο άρθροΔιπλωματικός σύμβουλος Ερντογάν: Χωρίς την ΕΕ η συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά – Καμία υποχώρηση σε δικαιώματα