Βέροια: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας πυ προκάλεσε φωτιά σε βενζινάδικο

Áðüðåéñá áðüäñáóçò êñáôïõìÝíùí ðïõ ìåôáöÝñïíôáí ìå áõôïêßíçôï ôçò áóöÜëåéáò Ýãéíå ìðñïóôÜ óôçí Ôñï÷áßá Áèçíþí óôçí ïäü äåëçãéÜííç óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò.Åíáò áðü ôïõò óõíïäïýò áóôõíïìéêïýò êáôáäßùîå ôïí êñáôïýìåíï,õðÞñîå áíôáëëáãÞ ðõñïâïëéóìþí êáé ôåëéêÜ óõíåëÞöèç åê íÝïõ,ÐáñáóêåõÞ 12 éáíïõáñßïõ 2018 (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο 70χρονος οδηγός της νταλίκας, η οποία ευθύνεται για τη φωτιά που προκλήθηκε χθες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βέροια.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν νταλίκα σταμάτησε σε ζαχαροπλαστείο λίγα μέτρα πιο πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στη συμβολή της Περιφερειακής Οδού με την λεωφόρο Στρατού και, για αδιευκρίνιστους λόγους, δεν έπιασε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να φύγει ακυβέρνητο προς το πρατήριο, να παρασύρει τις αντλίες και να προκληθεί φωτιά, τόσο στον χώρο, όσο και στην νταλίκα και σε όχημα στον παρακείμενο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ.

Ευτυχώς, λόγω του ειδικού συστήματος ασφαλείας, η φωτιά δεν μεταδόθηκε στις δεξαμενές, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Πυροσβεστικά οχήματα κλήθηκαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή σβήνοντας τη φωτιά.

Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για εμπρησμό από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, επίσης, από αμέλεια.

Προηγούμενο άρθροΤουρισμός για όλους: Έρχεται νέα κλήρωση, μέχρι πότε ισχύουν τα voucher
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική σύλληψη διακινητών παράνομων μεταναστών