Βελόπουλος στην ΕΡΤ για Μπελέρη: “Η Ελλάδα θα μπορούσε να προλάβει, να ζητήσει κυρώσεις από την ΕΕ – Τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα δίνοντας άλλες 20 βάσεις στους Αμερικανούς”;

«Ο Έντι Ράμα έχει κάνει έναν αγώνα ώστε ο Φρέντι Μπελέρη να βγει εκτός δημαρχίας. Σε δεκατρείς ημέρες τελειώνει η εκλογή του», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τον προφυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας από τις αλβανικές αρχές, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. Τόνισε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να προλάβει το γεγονός και να ζητήσει κυρώσεις από την ΕΕ, «ώστε να σταματήσει η Αλβανία να προκαλεί τη χώρα μας».

Το θέμα είναι ότι ποτέ η Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί τα δικά της όπλα. Ούτε στο Σκοπιανό, ούτε στο Αλβανικό ούτε με την Τουρκία. Αφοπλίζουμε τα οπλικά συστήματα της χώρας στη διεθνή σκακιέρα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας την επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, με έμφαση στα νησιά, που προβλέπει τροπολογία που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, διερωτήθηκε «τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα, δίνοντας άλλες 20 βάσεις στους Αμερικανούς». Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε πρώτα να ενημερώσει το Κοινοβούλιο.

«Πριν από δεκαπέντε ημέρες είχα πει στον πρωθυπουργό να πάει στην Αίγυπτο. ‘Αργησε να πάει, πήγε. Καλό αυτό. Γιατί η Αίγυπτος είναι το «μαξιλάρι» της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη γειτονική χώρα.

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη : Στις φλόγες τυλίχθηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης
Επόμενο άρθροΜεγάλες διαδηλώσεις στην Ρόδο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις φωτιές