Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση θα δώσει στους παρόχους 2 δισ. ευρώ για ενίσχυση Σεπτεμβρίου – 2 δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων» //ΗΧΗΤΙΚΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υποτιθέμενη «αναστολή» της ρήτρας αναπροσαρμογής και την κρατική στήριξη για τους λογαριασμούς ρεύματος εξαπέλυσε μιλώντας στον Focus FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Θα τους δώσει 2 δις τον Σεπτέμβριο με επιδότηση από τα κράτος δηλαδή δυο δις από την τσέπη των Ελλήνων» επεσήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Οι πάροχοι χρεώνουν περίπου 0.75 την κιλοβατώρα. Για να κρατηθεί η τιμή των 18 λεπτών που θέλει η κυβέρνηση, το κράτος θα επιδοτεί τους παρόχους με τουλάχιστον 33 λεπτά τουλάχιστον. Δηλαδή θα τους δίνει 24 λεπτά επιπλέον στην κιλοβατώρα. Από 1,2 δις τον Αύγουστο θα δώσει δυο δις τον Σεπτέμβριο στους παρόχους ενέργειας. Δυο δις με επιδότηση από τα κράτος, δηλαδή από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου» επεσήμανε τονίζοντας παράλληλα ότι «Αν έρχεται τώρα ακριβό το ρεύμα φανταστείτε τι θα γίνει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Κυριάκος Βελόπουλος για άλλη μια φορά απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία μετεκλογικά με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η Ελληνική Λύση ούτε θα συγκυβερνήσει, ούτε έχει σχέση με τη Ν.Δ.» ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα κρίθηκε η γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση για παρακολουθήσεις: Δεν θα ανεχτούμε καμιά απόπειρα συγκάλυψης ή κομματικής εργαλειοποίησης της υπόθεσης