Βάζουν το κ.Κουτρουμάνο και το ΕΣΡ να φιμώσει την Ελληνική λύση και την φωνή της -Αποκαλυπτικός Κυριάκος Βελόπουλος στο ALERT TV

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην ALERT TV και αναφέρθηκε στην αποκάλυψη για τοτον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος απο το ΕΣΡ με το κόψιμο προστίμων, για την ακρίβεια , για τις εκλογές , τον φράκτη στον Έβρο και το λαθρομεταναστευτικό, για τα κόκκινα δάνεια , ακαταδίωκτο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται απο το ΕΣΡ με την επιβολή προστίμων 2 εκατ ευρώ καθώς προσπαθούν να φιμώσουν την Ελληνική λύση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με την ΝΔ για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου . Η κυβέρνηση στηρίζει την Τουρκία και δεν στηρίζει την Κύπρο στην υποψηφιότητα της στον ναυτιλιακό οργανισμό.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στις προτάσεις της Ελληνικής λύσης για τα κόκκινα δάνεια δηλαδή κούρεμα 90% του δανείου.

Η ΝΔ προσπαθεί να εξαγοράσει συνειδήσεις κάνοντας προσλήψεις 1 μηνο μηνα πριν τις εκλογές προκειμένου να κερδίσουν ψήφους

Προηγούμενο άρθροΠροϊστάμενοι νοσοκομείου στοχοποιούν – επιτηρούν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Επόμενο άρθροΛογαριασμοί ρεύματος: Φωτιά στα νοικοκυριά από κρυφή αύξηση στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις