Βασίλης Σπύρου: «Είναι της μόδας να παριστάνουν όλοι τις ανεξάρτητες αρχές και τελικά είναι οι πιο εξαρτώμενες»

” Από σήμερα δεν πρέπει να λέγεται Άρειος Πάγος  αλλά Αχρείος Πάγος.” σχολίασε ο συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, αναφορικά με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να “κόψει” 14 κόμματα, από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου.

“Η δικαιοσύνη πλέον, σήμερα έβαλε ταφόπλακα σε αυτό το οποίο εκπροσωπεί, απεδείχθει ότι εάν κάνουμε ένα απλό δημοψήφισμα ποιος έχει πλέον εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη θα δείτε ότι  αυτοί που δεν έχουν εμπιστοσύνη θα είναι τουλάχιστον το 90%. Αποδείχθηκε  ότι η δικαιοσύνη είναι για να τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο, τους πολίτες, τα κόμματα και όχι για να εκπροσωπεί τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Όποιος πιστεύει ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, πρέπει να είναι τουλάχιστον για ψυχίατρο. Αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ένορκοι στα δικαστήρια, διότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και καμία εκτίμηση στη δικαιοσύνη. ”

“Ηθικός αυτουργός είναι η πολιτική εξουσία και συγκεκριμένα προσωπικά ο Μητσοτάκης που παριστάνει τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει βεβαίως αρμοδιότητες πρωθυπουργού γιατί και αυτός ένας υπάλληλος απλά είναι και τίποτα περισσότερο”. 

“Είναι της μόδας να παριστάνουν όλοι τις ανεξάρτητες αρχές και τελικά είναι οι πιο εξαρτώμενες”. 

“Να είναι σίγουρος ο Ελληνικός λαός ότι θα γίνει νοθεία, είναι οι πιο βρώμικες, οι πιο ελεινές εκλογές. Μάλιστα είναι πολύ πολωμένες αυτές οι εκλογές τώρα, συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι, ψηφίστε τον έναν για να μη βγει ο άλλος και ψηφίστε τον άλλον για να μη βγει ο ένας, 80 χρόνια τώρα, αυτό ακούμε.Είμαι σίγουρος ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες, πάμε σε αυτό που είπε ο Λένιν και ο Στάλιν, ότι τους άρχοντες τους βγάζουν αυτοί που μετρούν τις ψήφους και όχι οι εκλογές. Αυτά τα τρία κόμματα είναι στη ουσία ένα, είναι το κόμμα της παγκοσμιοποίησης, έχουν ψηφίσει τους ίδιους νομους, άρα ή θα συμφωνήσουν και θα συνεργαστούν ή θα πάνε στην ενισχυμένη αναλογική οπότε και εκεί πάλι θα συνεργαστούν”.

Προηγούμενο άρθροΑντώνης  Παπαδόπουλος: «Αυτή η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στην υποβάθμιση της υγείας»
Επόμενο άρθροEκδίδεται στις ΗΠΑ 45χρονος Βρετανός για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών και μεταφοράς όπλων