Βασίλης Πολίτης (Ναύαρχος ε.α): «Σε όλη την Ευρώπη μειώνονται τα τζαμιά στην Ελλάδα αυξάνονται – Το 2050 σε κάποιες περιοχές οι Μουσουλμάνοι θα είναι πιο πολλοί από τους Έλληνες»

Στην εξάπλωση του ισλαμικού στοιχείου στην Ελληνική επικράτεια και στον κίνδυνο αλλοίωσης του πληθυσμού σε κάποιες περιοχές τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή του Focus FM 103.6 “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” και στον Κώστα Τουτσίδη ο Ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης. 

Ο κ. Πολίτης έκανε μια εμπεριστατωμένη έρευνα για τα τζαμιά που δημιουργούνται από το 2005 και μετά στην Ελλάδα με αποκορύφωμα το Τέμενος των Αθηνών, έρευνα την οποία αποτύπωσε και σε βιβλίο που εξέδωσε.

«Σε όλη την Ευρώπη μειώνονται τα τζαμιά στην Ελλάδα αυξάνονται – Το 2050 σε κάποιες περιοχές οι Μουσουλμάνοι θα είναι πιο πολύ από τους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η περιοχή του Κεραμεικού όπου φτιάχτηκε το τέμενος στην Αθήνα, ήταν ιερός τόπος για τους Έλληνες, περιοχή όπου υπήρχαν πάρα πολλές αρχαιότητες και τον χώρο τον πήραν από το Πολεμικό Ναυτικό» τόνισε επίσης ο κ. Πολίτης και συνέχισε «Στο τέμενος των Αθηνών θα υπάρχει και χώρος φιλοξενίας καθώς και χώροι εκδηλώσεων. Παράλληλα αγοράζουν μαγαζιά στη γύρω περιοχή. Δημιουργείται μια πόλη μέσα στην πόλη μόνο για μουσουλμάνους» 

Ακούστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Ναύαρχο ε.α Βασίλη Πολίτη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση από νεαρούς δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ
Επόμενο άρθροΑνεστάλη η απεργία της ΠΕΝΕΝ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων