Βασίλης Πολίτης: «Η Ουκρανία είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που έχει στις ένοπλες δυνάμεις της, μία παραμιλιταριστική οργάνωση. Και εμείς τους ξεπλύναμε μεσα στο ελληνικό κοινοβούλιο»

“Η κατάσταση έχει πλέον χαθεί” ανέφερε  ο Ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτηςσχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ,  Κωνσταντῖνου Φλώρου, ο οποιος στο  Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αποκάλεσε τα  Σκόπια, «Βόρεια Μακεδονία».

Μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο κος Πολίτης υποστήριξε ότι αυτή την κρίσιμη ώρα,  η Ελλάδα όλη ασχολείται με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αφήνωντας πίσω τα σοβαρά εθνικά  θέματα. 

“Έχουμε αφήσει τις επισκέψεις της κας Νούλαντ στην Κύπρο και τις απαιτήσεις της, το ότι  μας έχουν έξω από το παιχνίδι της ενέργειας με τον East Med” συνέχισε. “Έχουμε τόσα άλλα προβλήματα κι εμείς ασχολούμαστε  με το πως θα βγάλουμε το θίασο Ζελένσκι με τους υποτιθέμενους Έλληνες του τάγματος Αζόφ . Και φυσικά με το ότι καταφέραμε από τα 17 κοινοβούλια που μιλησε ο Ζελένσκι,  να νομιμοποιήσουμε τα τάγματα Αζόφ σε όλο τον κόσμο.”

“Ήταν γελοία όλη αυτή η εικόνα, να σηκώνονται επάνω όλοι οι βουλευτές και να χτυπάνε παλαμάκια και από κάτω ο πρόεδρος της Βουλής να λέει ” Σας ακούμε κε Ζελενσκι, συνεχίστε”, στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα. Αυτά δε γίνονται πουθενά. Γελοιοποίησαν την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη.”

Οι Έλληνες της Μαριούπολης έχουν βρεθεί ανάμεσα σε 2 στρατόπεδα. Από τη μία οι Αζοφίτες τους κυνηγούν και δεν τους αφήνουν αν φύγουν απ΄τη Μαριούπολη, από την άλλη τους κυνηγούν και οι Ρώσοι μια και η κυβέρνησή μας βιάστηκε να στείλει όπλα εναντίον τους. Αυτή τη στιγμή ο ελληνισμός, όχι μόνο της Μαριούπολης και των γύρω χωριών, αλλά  και στην Υπερδνειστερία και την άλλη πλευρά της Αζοφικής θάλασσας, μιλάμε για περίπου 650.000 κόσμο,  θα υποστεί διωγμό”.

“Η Ουκρανία είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που έχει στις ένοπλες δυνάμεις της, μία παρα μιλιταριστική οργάνωση. Και εμείς τους ξεπλύναμε μεσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.”

Ακούστε ολοκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΠατέρας Μιχαήλ: «Αναγκαζόμαστε να τρέχουμε σε διάφορες ενοριες για να καλύψουμε τα κενά εμβολιασμένων ιερέων που νοσούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα»
Επόμενο άρθροΚαιρός:Έντονη ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα σήμερα