Βασίλης Φλώρος – οδηγός ταξί: Αλλοδαπός με ελληνικό διαβατήριο δεν μιλούσε καν ελληνικά – Αυτός και οι φίλοι του ήταν καλοντυμένοι και μου άφησαν 20 ευρώ πουρμπουάρ

Ο κος Βασίλης Φλώρος, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, περιέγραψε στον Focus FM και το Στέφανο Δαμιανίδη περιστατικό που συνέβη στο ταξί του με τρεις αλλοδαπούς επιβάτες, όταν παρατήρησε ότι τουλάχιστον ο ένας κρατούσε στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο και τον ρώτησε από πού ήταν και πώς βρέθηκε στα χέρια του το ελληνικό έγγραφο.

“Έβλεπα πολλούς με διαβατήρια στα χέρια, αλλά δεν είχα δωσει σημασία. Αυτοί ήταν τρεις, μου είπαν θα πήγαιναν στο Βέλγιο σε έναν φίλο τους, για λίγες ημέρες και θα έρχονταν πάλι. Ήταν καλοντυμένοι και με χρήματα. Μάλιστα μου άφησαν και 20 ευρώ παραπάνω. Ρώτησα το έναν ποιος του έδωσε το ελληνικό διαβατήριο. Έκανε ότι δεν καταλάβαινε τι τον ρωτούσα. Δεν μιλούσε καν ελληνικά”, ανέφερε.

Σε άλλο σημείο ο κ. Φλώρος ανέφερε: “Μου έριξαν πολλές φορές τον λογαριασμό στο Twitter και τώρα μου μπλόκαραν το password και για το επαναφέρουν μου ζητούν mail εγγραφής που πλέον έχει καταργηθεί. Όλα ξεκίνησαν με ένα video στο οποίο μιλούσαν άνθρωποι για τις παρενέργειες των εμβολίων. Αναγκάστηκα να ανοίξω άλλο λογαριασμό. Έχω δεκάδες χιλιαδες video αλλά δεν έχω το οκ να τα ανεβάσω. Έτσι και ξεκινήσω τώρα, θα γεμίσει το Twitter, ο μισός πληθυσμός έχει προβλήματα με τα εμβόλια. Το θέμα είναι τι θα γίνει σε τρία – τέσσερα χρόνια”.

Προηγούμενο άρθροΚατερίνη: Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε 85χρονη – Τη δάγκωσαν στο χέρι και στο λαιμό
Επόμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: “Ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής, αναγνώρισε το τέλος της πανδημίας, που σημαίνει και το τέλος των συνθηκών επείγουσας έγκρισης, που σημαίνει οτι τα εμβόλια πρέπει να χάσουν την προσωρινή άδεια κυκλοφορίας τους”