Β. Κρητικός: Ορατό το ενδεχόμενο να αρχίσουν από τον Μάρτιο οι πλειστηριασμοί – Θα δούμε παραγκουπόλεις χιλιάδων αστέγων Ελλήνων στη χώρα μας – ΗΧΗΤΙΚΟ 

Υπάρχει εντονότατη πίεση από τους δανειστές της χώρας να ενεργοποιηθούν οι πλειστηριασμοί από τον Μάρτιο και όχι όπως έχει προγραμματιστεί, δηλαδή από τον Ιούνιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο  πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Βαγγέλης Κρητικός.

«Από την 1η Ιουνίου 2021 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022 είναι προγραμματισμένο να γίνουν 130.000 πλειστηριασμοί, πέραν των αιτημάτων πτώχευσης» ανέφερε συμπληρώνοντας παράλληλα ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι πτωχεύσεων.

«Πρακτικά, περίπου 400.000 συμπολίτες μας κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Κρητικός, έκρουσε «καμπανάκι» κινδύνου για σκηνές τύπου Ισπανίας στην Ελλάδα με παραγκουπόλεις αστέγων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, μιλώντας για ακραία φτωχοποίηση και περιθωριοποίηση μεγάλων ομάδων του πληθυσμού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροKλειστά αύριο όλα τα σχολεία σε Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.
Επόμενο άρθροΕκτροπή οχήματος στο Δερβένι – Ένας τραυματίας.