Ακριβότερο όλων των προηγούμενων ετών το φετινό Πασχαλινό τραπέζι κάτι που δοκιμάζει –επιπλέον- τις αντοχές των πολιτών, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια συσσωρευμένη κατάσταση ακρίβειας, που συνεχίζεται ακάθεκτη.

Για τον παραδοσιακό οβελία σπεύδουν πολλοί Θεσσαλονικείς στο Καπάνι όπου οι τιμές σε αρνιά και κατσίκια ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Τα εδέσματα για το πασχαλινό τραπέζι έχουν μια αύξηση γύρω στο 20%, ενώ στα ζαχαροπλαστεία του νομού Θεσσαλονίκης οι τιμές για τα πασχαλινά τσουρέκια οι τιμές ξεκινούν από 10 έως 15 -16 ευρώ, ανάλογα με την γέμιση ή τον στολισμό.

 

Προηγούμενο άρθροΑκρίβεια: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη-φωτιά
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού -Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις