Τσίπρας στον Εύδηλο Ικαρίας: Γυμνός μπροστά στο φόβο των εκλογών ο βασιλιάς των δημοσκοπήσεων

Γυμνό απέναντι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση χαρακτήρισε τον “βασιλιά των δημοσκοπήσεων” Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στο λιμάνι του Εύδηλου, στην Ικαρία.

Ο πρόεδρoς του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επανάλαβε το, κατά τον ίδιο, δίλημμα των εκλογών: “Πολιτική αλλαγή κι ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό πολλαπλασιαστή της κρίσης και την κυβέρνησή του τη χειρότερη τη χειρότερη στιγμή: “Ξαφνικά θυμήθηκε την εθνική ευθύνη ο άνθρωπος που ωρυόταν πως πουλήσαμε τη Μακεδονία για τις συντάξεις. Ο άνθρωπος που έβλεπε το Oruc Reis να περιδιαβαίνει το Αιγαίο κι αποφαινόταν πως το σπρώχνει ο αέρας. Ο άνθρωπος του Turkaegean. Αυτό που ανακάλυψε ξαφνικά ο κ. Μητσοτάκης, όμως, δεν είναι η εθνική ευθύνη αλλά το πολιτικό του αδιέξοδο”.

Ο πρώην πρωθυπουργός υποσχέθηκε, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Novartis, πως η επόμενη κυβέρνησή του θα επαναφέρει τη δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις προτάσεις του κόμματός του για τους συνταξιούχους, τους νέους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αλλά και την Ικαρία και τα νησιά, δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση του μεταφορικού ισοδύναμου.

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Επιστολή 35 βουλευτών ενάντια στην πώληση F-16 στην Τουρκία
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ